Η πιο ειλικρινής διαφήμιση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου που έχει υπάρξει ποτέ

Πού θα βρεθεί Έλληνας να κάνει τέτοιο επαγγελματικό βίντεο;

«Αυτό είναι το φοβερό μου Chevrolet Cobalt, η Κάρμεν μου» λέει μια φωνή και το θηρίο αυτοκίνητο ξεπροβάλλει. Ο Ρέιν Ζάντμπελτ κατάφερε να δημιουργήσει την πιο πρωτοποριακή διαφήμιση - και την πιο ειλικρινή - για να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές. Ο λόγος που θέλει να το πουλήσει είναι για να φύγει στη Νέα Ζηλανδία από τον Καναδά που μένει τώρα.

«Αν δεν θέλετε να ξανακάνετε σεξ αγοράστε αυτό το αυτοκίνητο τώρα», συνεχίζει γεμάτο ειρωνεία ο Ρέιν.

Το βίντεο καταγράφει τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου με ιδιαίτερο τρόπο. «Βλέπετε, τα πίσω φώτα λειτουργούν, όχι πώς θα τα χρειαστείτε ποτέ...». Το βίντεο μετέτρεψε τα αδύναμα σημεία του Chevrolet σε τροφή για άφθονα γέλια. Ο Ρέιν αγόρασε την «Κάρμεν» το 2013, αλλά πλέον είναι 17 χρονών. Και αν ακούγεται πως είναι παλιά, το στερεοφωνικό που έχει βάλει το κάνει να μην έχει χάσει την επαφή του με τον σύγχρονο κόσμο.

Η τιμή του; Μόλις στα 799 δολάρια. «Αν δεν έφευγα δεν θα το πουλούσα», λέει για να πείσει όσους δουν το βίντρο, ενώ μεταξύ των εμπειριών που έχει ζήσει με το Chevrolet του είναι ότι έχει έρθει οδικώς μέχρι την Κρήτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αγοραστής (η αγγελία βρίσκεται ακόμη στο ebay), για αυτό τρέξτε να προλάβετε. Πού θα βρεθεί Έλληνας να κάνει τέτοιο επαγγελματικό βίντεο; Και αν βρείτε κάποιον ρωτήστε τον: Έχει πάει μέχρι την Κρήτη οδικώς;

Πηγή: HuffPost CA

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση