Η Σάρα Φέργκιουσον αποκαλύπτει την αληθινή σχέση της με την Νταϊάνα

Τι δήλωσε η Δούκισσα στο περιοδικό Hello, πολλά χρόνια μετά.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας βρίσκεται εδώ και δεκαετίες στο επίκεντρο των ταμπλόιντ, λόγω των δραματικών ιστοριών στη ζωή των μελών της.

Πολλά χρόνια πριν τις φήμες που θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να καβγαδίζει με την Μέγκαν Μαρκλ και να μην συμπαθεί η μία την άλλη, υπήρξαν κι’άλλες συννυφάδες που δεν είχαν καλές σχέσεις: η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο Hello, η Φέργκιουσον (Φέργκι), ξεκαθαρίζει τις εν λόγω φήμες και συζητάει για το διαδικτυακό μπούλινγκ, που αποτελεί μέρος της τρέχουσας καμπάνιας του περιοδικού με όνομα, #HelloToKindness.

«Οι γυναίκες κυρίως συνεχώς ανταγωνίζονται και συγκρίνουν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή με άλλες. Αυτό μου θυμίζει το πως πριν από χρόνια προσπάθησαν τα Μέσα να ”χτίσει” μια εικόνα του εαυτού μου και της Νταϊάνα ως αντίπαλες, κάτι το οποίο καμία από τις δυο πραγματικά δεν αισθάνθηκε ποτέ», έγραψε η Φέργκι.

Σε συνέντευξη από το 2017 στο περιοδικό Harper’s Bazaar, η Δούκισσα είπε ότι εκείνη και η Νταϊάνα (η οποία ήταν τέταρτη ξαδέρφη της) ένιωθαν περισσότερο με αδέρφια, παρά αντίπαλες. Οπότε, αν υπήρξε καμία δημόσια διαφωνία, σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται τόσο υπερβολικά.

Ωστόσο, αυτή η έντονη προσοχή στις δυο κυρίες, οδήγησε τους παπαράτσι σε κυνηγητό και ίσως όλο αυτό να σχετίζεται με τον θάνατο της Νταϊάνα.

Όσον αφορά τα πολλές φορές χυδαία σχόλια που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φέργκι λέει: «Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν γίνει ”υπόνομος”. Αν ποτέ διαβάσω τα σχόλια κάτω από μια ανάρτηση, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός χρηστών που πιστεύει ότι όλοι οι φυσιολογικοί κανόνες της κοινωνίας, δεν εφαρμόζονται στο Διαδίκτυο».

Και πράγματι, υπάρχουν πολλοί χρήστες που γράφουν ρατσιστικά σχόλια και απειλούν τη βασιλική οικογένεια στον λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον στο Instagram.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.