Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως έχει ένα μεγάλο ίνωμα

Kαι πως αρχικά είχε γίνει λανθασμένη διάγνωση.
|
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Σάρον Στόουν μίλησε ανοικτά για την υγεία της, όχι για πρώτη φορά. Η 64χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την Τρίτη στο Twitter ότι έχει ένα μεγάλο ινομύωμα όγκου και ότι αρχικά της είχε γίνει λάθος διάγνωση.

″Μόλις είχα άλλη μια λανθασμένη διάγνωση και μια λανθασμένη διαδικασία. Αυτή τη φορά (χρειάστηκα) δύο επισκληρίδιες ενέσεις”, έγραψε η Στόουν. «[Με] επιδείνωση του πόνου πήγαμε σε άλλο γιατρό για ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ: Έχω έναν μεγάλο όγκο ινομυώματος που πρέπει να βγει».

«Κυρίες: Μην εκνευρίζεστε», συνέχισε. ”ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ. Μπορεί να σας σώσει τη ζωή.”

Η Στόουν ολοκλήρωσε την ανάρτησή της αναφέροντας για άλλη μια φορά την υγεία της, αποκαλύπτοντας: ”Θα μείνω κλινήρης για 4-6 εβδομάδες για πλήρη ανάρρωση. Thx για το ενδιαφέρον σας. Ολα καλά.”

τα ινομυώματα της μήτρας είναι μη καρκινικές αναπτύξεις της μήτρας που μπορεί να προκαλέσουν πυελικό πόνο, βαριά εμμηνορροϊκή αιμορραγία, συχνουρία και, σπάνια, οξύ πόνο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Στόουν μιλά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίσε με επιτυχία στη ζωή της. Στα απομνημονεύματά της, “The Beauty of Living Twice”, η σταρ της ταινίας ”Βασικό Ενστικτο” αποκάλυψε ότι έκανε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκων από το στήθος της τη δεκαετία του ’90 και υπέστη εγκεφαλικό το 2001.

Στη συνέχεια, σε ένα σχόλιο του Ιουνίου 2022 στο Instagram, η Στόουν αποκάλυψε ότι είχε κάνει εννέα αποβολές στο παρελθόν.

«Εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας», έγραψε. ”Έχασα εννέα παιδιά λόγω αποβολής. Δεν είναι μικρό πράγμα, σωματικά ή συναισθηματικά, ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το αντέξουμε μόνες μας και κρυφά με κάποιο είδος αίσθησης αποτυχίας.”

Πηγή: ET

Πήγαινε στην αρχική σελίδα