Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφίζεται γυμνή και μιλάει για τον Μπραντ Πιτ

Δεν έχει πολλά κολακευτικά λόγια να πει για τον πρώην σύζυγό της, ενώ εξομολογείται ότι ακόμα ελέγχει την ζωή της.

Στα 44 χρόνια της, η Αντζελίνα Τζολί εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο σέξι κυρίες του Χόλιγουντ με το υπέροχο σώμα και τον εκπληκτικό χαρακτήρα της.

Αυτήν την φορά, η σαγηνευτική ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το Harper’s Bazzar σε ένα άκρως αποκαλυπτικό κόνσεπτ και μίλησε για όλους και για όλα. Η Τζολί ανοίχτηκε για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, για τα παιδιά της, την επιθυμία της να μετακομίσει από την Αμερική, αλλά και για τα σωματικά και συναισθηματικά τραύματα που της άφησαν τα 4 τελευταία χρόνια.

«Το σώμα μου έχει περάσει πολλά την τελευταία δεκαετία, ειδικά τα τέσσερα τελευταία χρόνια και έχω εμφανή και μη σημάδια που το αποδεικνύουν» είπε η ίδια αναφερόμενη στον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ αλλά και στην διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε το 2013.

«Τα αόρατα σημάδια είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Η ζωή κάνει πολλούς κύκλους. Μερικές φορές πληγώνεσαι και μερικές άλλες, άνθρωποι που αγαπάς πληγώνονται και δεν μπορείς να είσαι τόσο ανοιχτό και ελεύθερο πνεύμα», συνεχίζει.

Μιλώντας για τα παιδιά της εξέφρασε την επιθυμία να εξερευνήσουν τον κόσμο και η ίδια να ζήσει στο εξωτερικό. Ωστόσο, κάνοντας για πρώτη φορά αναφορά στον Μπραντ Πιτ στην συνέντευξη, ανέφερε πως εκείνος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

«Θα ήθελα να ζήσω αλλού και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Προς το παρόν πρέπει να συμβιβαστώ με την επιθυμία του πατέρα τους».

πηγή: buzzfeed