Η σέλφι της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και η αποχώρηση από τη Marvel

Τι έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποσύρεται από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Avengers: Endgame» το καλοκαίρι του 2019.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Variety, η δημοφιλής ηθοποιός είπε: «Είμαι λίγο μεγάλη ώστε να φοράω τη στολή και τα αξεσουάρ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συμμετείχα γιατί στην ουσία μέσω της γνωριμίας μου με τον (σκηνοθέτη) Τζον Φαβρό, εντάχθηκα στην ομάδα του “Iron Man”. Ήταν αναμφισβήτητα μια πολύ ωραία εμπειρία και το να βλέπω πόσο σημαντική ήταν η ταινία για τους θαυμαστές, ήταν υπέροχο».

Λίγες ημέρες αργότερα, η Πάλτροου δημοσίευσε μια σέλφι με τον συμπρωταγωνιστή της Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Το ξέρετε ότι θα είμαι το ”πιπέρι”, στο πλευρό αυτού του ανθρώπου, όταν με χρειάζεται #pepperonyforever».

Η ηθοποιός συμμετείχε στις ταινίες: Iron Man 2, 3, The Avengers, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός ανέφερε ότι πήρε μια συνειδητή απόφαση να αποχωρήσει από το Χόλιγουντ όταν η βιομηχανία άρχισε να εστιάζει περισσότερο σε ταινίες μπλοκμπαστερ. «Πιστεύω ότι οι ταινίες και η βιομηχανία έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα τελευταία 20 χρόνια και καμία από αυτές στις οποίες συμμετείχα και με έκαναν γνωστή, δεν θα γυρίζονταν σήμερα».

Πηγή: People