Η σημασία του να είσαι πάντα ‘connected’ όταν περνάς όλη τη μέρα στους δρόμους

Πώς ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου -στους δρόμους- πιο εύκολη.
Η σημασία του να είσαι διαρκώς connected
Η σημασία του να είσαι διαρκώς connected

Ας ξεκινήσουμε με μια μεγάλη αλήθεια. Η καθημερινότητα εν έτει 2020 είναι μια προσπάθεια. Μια προσπάθεια να καταφέρεις να συνδυάσεις με επιτυχία επαγγελματική και κοινωνική ζωή, να τα προλάβεις όλα, να αφιερώσεις χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να είσαι και ευτυχισμένος/η. Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής ωστόσο, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια, με αποτέλεσμα να ξυπνάς το πρωί και να καταλήγεις να περνάς όλη την ημέρα σου στους δρόμους, ‘τρέχοντας’ από τη μία υποχρέωση στην άλλη, μένοντας ατελείωτες ώρες στο αυτοκίνητο, κολλημένος/η στην κίνηση.

Σε όλο αυτό χρειάζεσαι έναν “σύμμαχο” για να μπορείς να οργανώνεις την καθημερινότητά σου και τις δεκάδες υποχρεώσεις σου, έναν σύμμαχο για να είσαι πάντα ‘connected’ όπου κι αν είσαι, ακόμα και στο αυτοκίνητό σου. Αυτός ο σύμμαχος δεν είναι άλλος από το smartphone σου.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί να ήταν η ζωή του ανθρώπου πριν από τα smartphones. Και αυτές τις στιγμές νιώθω τυχερή που ζω στην εποχή που όλα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα μόνο με ένα κλικ από το κινητό. Ο δικός μου σύμμαχος, λοιπόν, είναι το Nokia 7.2

H δουλειά μου περιλαμβάνει καθημερινά πολλά meetings. Αυτό σημαίνει ότι περνάω πολλές ώρες στον δρόμο, στο αυτοκίνητό μου, για να πάω από τη μία συνάντηση στην άλλη και πρέπει να είμαι διαρκώς connected.

Έχοντας αυτό στο μυαλό, τολμώ να πω πως αυτό που πραγματικά με έχει σώσει, αυτό που ξεχωρίζω στο Nokia 7.2 είναι η μπαταρία του. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου είναι να βρίσκομαι στον δρόμο και να ξεμείνω από μπαταρία. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αισθάνεσαι “τυφλός”, ανήμπορος να κάνεις το οτιδήποτε, αφού το smartphone σου είναι ο προσωπικός βοηθός σου. Με το Nokia 7.2 έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ο ισχυρός επεξεργαστής σε συνδυασμό με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android™ 9 Pie σημαίνει ότι μπορείς να λειτουργείς τη συσκευή χωρίς φόρτιση για έως και δύο μέρες. Το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει επίσης Προσαρμοστική μπαταρία ΤΝ, η οποία δίνει προτεραιότητα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ περισσότερο. Όλα αυτά τα applications δηλαδή που με βοηθούν στην καθημερινότητά μου, από τα Google maps μέχρι τις εφαρμογές επικοινωνίας για να είμαι διαρκώς σε επαφή με τους συνεργάτες μου. Σωτήριο.

Σταματάμε για μερικές φωτογραφίες και συνεχίζουμε

Και όταν θέλω λίγο να χαλαρώσω, απλά συνδέω το κινητό μου με bluetooth με το αυτοκίνητο και βάζω την αγαπημένη μου μουσική να παίζει. Τόσο γρήγορα, τόσο εύκολα.

Και φτάσαμε στο καλύτερο απ’ όλα. Το smartphone μου (το έχω αγαπήσει ήδη) διαθέτει το Google Assistant button, με το οποίο μπορείς να τσεκάρεις το πρόγραμμα σου ή να κάνεις ερωτήσεις για οτιδήποτε χρειάζεται, ενώ το λογισμικό Android 9 Pie, σου λύνει τα χέρια, υπακούοντας στις mobile συνήθειες σου, ανοίγοντας την πόρτα σε 2 χρόνια αναβαθμίσεων Android και 3 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Η δουλειά παραμένει δουλειά και η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη. Αυτό που έχει όμως σημασία, είναι να βρίσκεις τρόπους να την κάνεις λίγο καλύτερη. Εγώ βρήκα.