Η Σερ στον Guardian: Δεν έχει καθόλου πλάκα να γερνάς

Μια εφ' όλης της ύλης εξομολόγηση από την 74χρονη σταρ της μουσικής.
.
TANG CHHIN SOTHY via Getty Images
.

Η Σερ ελπίζει ότι θα μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, όπως λέει κι ένα αγαπημένο της τραγούδι.

Οταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που μεγαλώνει σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στον Guardian - σημειωτέον, η συνέντευξη αυτή είχε τίτλο «Η Σερ στα 74: ”Υπάρχουν 20 χρονών κορίτσια που δεν μπορούν να κάνουν αυτά που κάνω εγώ”» η αειθαλής σταρ απάντησε: «Το μισώ».

«Τι, θα πω ότι μ′ αρέσει; Οχι, δεν μ′ αρέσει. Οποια γυναίκα είναι ειλικρινής θα πει πως δεν έχει τόσο μεγάλη πλάκα», είπε. «Οταν δούλευα σε περιοδείες συνηθίζαμε να κάνουμε δυο σόου την βραδιά και να πηγαίνουμε μετά για χορό μέχρι πρωίας αλλά τώρα είναι σαν να πρέπει να ξεκουραστείς...»

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν της αρέσει να βγαίνει έξω διότι όλοι έχουν από μια κάμερα κι αυτό δεν είναι καθόλου ασφαλές. «Οι άνθρωποι πέφτουν πάνω σου και δεν ξέρεις αν πρόκειται να σε σκοτώσουν ή να πάρουν φωτογραφία σου. Σε κάθε περίπτωση, δεν μ′ αρέσει», είπε.

.
Bryan Steffy via Getty Images
.

Παρ′ ότι αναγκάστηκε να ματαιώσει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, η Σερ είναι περισσότερο δραστήρια παρά ποτέ: ηχογραφεί, βοηθά στην διάσωση ελεφάντων και δραστηριοποιείται ως πολιτική και κοινωνική ακτιβίστρια.

.
TANG CHHIN SOTHY via Getty Images
.

ΠΗΓΗ: The Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση