Η Serena Williams αποκάλυψε ότι η μάχη της με την επιλόχειο κατάθλιψη την έκανε να αποσυρθεί από το τουρνουά Rogers Cup

Η Serena Williams αποκάλυψε ότι αισθάνθηκε ενοχές, σκεπτόμενη ότι «δεν ήταν καλή μητέρα», με αποτέλεσμα να έχει άσχημη διάθεση λίγο πριν αποσυρθεί από το Rogers Cup.

Η δημοφιλής παίκτρια του τένις αποσύρθηκε από το τουρνουά του Μόντρεαλ το Σάββατο, για «προσωπικούς λόγους», όπως ανέφερε. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Williams περιέγραψε την εμπειρία της προσπάθειάς της να ισορροπήσει τη μητρότητα, ενώ αναζητά περισσότερη δόξα.

«Η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν εύκολη για μένα. Όχι μόνο περνούσα δύσκολες προσωπικές στιγμές, αλλά ήμουν στις ”μαύρες μου”. Κυρίως όμως αισθανόμουν ότι δεν είμαι καλή μητέρα».

Η Williams, που υπέφερε από επικίνδυνες επιπλοκές μετά τη γέννηση της κόρης της Alexis Olympia Ohanian Jr, τόνισε πως η επιλόχειος κατάθλιψη μπορεί να υπάρχει για πολλά χρόνια. Εξήγησε ότι, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους της για τα συναισθήματά της, επιβεβαιώθηκε ότι όσα αισθανόταν, ήταν απολύτως φυσιολογικά.

«Είναι τελείως φυσιολογικό να αισθάνομαι ότι δεν κάνω αρκετά για το μωρό μου. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση. Εργάζομαι πολύ, προπονούμαι και προσπαθώ να είμαι η καλύτερη αθλήτρια. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι παρόλο που είμαι μαζί της κάθε μέρα της ζωής της, δεν βρίσκομαι γύρω της όσο θα ήθελα να είμαι. Οι περισσότερες από εσάς αντιμετωπίζετε την ίδια κατάσταση. Είτε μένετε στο σπίτι, είτε όχι, το να βρίσκεται την ισορροπία με τα παιδιά, είναι τέχνη. Είστε αληθινοί ήρωες».

Η Williams επέστρεψε στα γήπεδα του τένις στις αρχές του χρόνου, μετά τη γέννα τον Σεπτέμβριο του 2017.

Πηγή: Telegraph