Μια υπέροχη Σάντρα Μπούλοκ συγκινείται και δακρύζει στο «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής. Και ο λόγος, κάνει τους πάντες να την λατρέψουν

Τις τελευταίες ημέρες, η Sandra Bullock εμφανίζεται, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στο «Ocean’s 8», σε τηλεοπτικές εκπομπές για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του NBC «Today», η βραβευμένη-με Όσκαρ-ηθοποιός εκτός από την ταινία, μίλησε και για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της: τη μητρότητα. Η φανερά συγκινημένη Bullock, αναφέρθηκε στα δυο της παιδιά: τον 8χρονο Louis, τον οποίο υιοθέτησε το 2010 και την 6χρονη Laila που υιοθέτησε το 2015.

«Ως μητέρα τελικά συνειδητοποιώ ότι για αυτό προοριζόμουν καθώς μεγάλωνα. Όχι να γίνω ηθοποιός, αλλά μητέρα».

Η Bullock αποκάλυψε ότι καθώς πλησίαζε τα 40 χρόνια, η προοπτική του να ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, της φαινόταν ολοένα και πιο απίθανη, μέχρι που ένιωσε ένα «παράξενο» συναίσθημα λίγο μετά τις καταστροφές του τυφώνα Κατρίνα. «Κάτι μέσα μου, μου ”είπε” ότι το παιδί μου βρισκόταν εκεί», είπε πριν ακολουθήσει παύση.

Το 2006, η Sandra Bullock και ο τότε σύζυγός της Jesse James ξεκίνησαν τις διαδικασίες υιοθεσίας για τον τότε 3 μηνών Louis. Μετά το χωρισμό τους η Bullock προχώρησε στην υιοθεσία του αγοριού μόνη της.

Αναφερόμενη στην πρώτη επαφή με το γιο της, περιγράφει: «Τον κοίταξα και απλά είπα, ″εδώ είσαι″ και αισθάνθηκα σαν να ήταν πάντοτε κοντά μου. Με κοίταξε κι εκείνος».

Έκτοτε η Bullock βοήθησε σε δωρεές σε τοπικό σχολείο που καταστράφηκε από τον τυφώνα και βρίσκεται πολύ κοντά στην περιοχή όπου γεννήθηκε ο Louis.

Μάλιστα η ίδια η ηθοποιός αποκαλύπτει πως ο γιος της τής έδωσε την ιδέα της δεύτερης υιοθεσίας.

Μετά από περίπου τρία χρόνια, ήρθε η Laila στην οικογένεια την οποία η ηθοποιός περιέγραψε ως «διαφορετική, πιο ζωηρή, με αγάπη και κατανόηση»

Η ιστορία της Bullock ενέπνευσε πολλές μητέρες που σκέφτονται να υιοθετήσουν. «Ελπίζω η ιστορία μου να κάνει τον κόσμο να καταλάβει ότι η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι τελειωμένη υπόθεση. Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά έτοιμα να γίνουν μέλη της οικογένειάς σας. Είστε γονείς για πάντα από τη στιγμή που δέχεστε την αγάπη αυτού του παιδιού».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.