Η σίγουρη λύση για να βρεις το τέλειο δώρο για κάθε μέλος της οικογένειας

Το δώρο των δώρων, η ηλεκτρονική κάρτα που θα σου «λύσει τα χέρια».

Οι μέρες πριν από τα Χριστούγεννα συνοδεύονται από μια μεγάλη γκάμα συναισθημάτων. Χαρά και ευτυχία που πηγάζει από το γιορτινό κλίμα, ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περνάμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ανυπομονησία για την έλευση του νέου έτους και άγχος. Άγχος για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα επιλέξουμε για τους αγαπημένους μας, την οικογένειά μας και τους φίλους μας.

Η αλήθεια είναι το κεφάλαιο «δώρα» είναι κάτι προβληματίζει πολύ κόσμο αυτή την εποχή του χρόνου. Για να αποφασίσεις ποιο θα είναι τελικά το δώρο που θα καταλήξει στα χέρια κάθε αγαπημένου σου προσώπου απαιτείται πολύς χρόνος σκέψης, διαβουλεύσεις με τους γύρω σου και αρκετές ώρες έρευνας. Ακόμα κι έτσι όμως έχεις πάντα τις αμφιβολίες σου για τις επιλογές που τελικά έκανες.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσεις την πανδημία και όσα έχει αλλάξει στον τρόπο που γίνεται το shopping, τότε όλα γίνονται πιο δύσκολα. Γι’ αυτό χρειάζεσαι κάτι που θα σου «λύσει» τα χέρια, το δώρο των δώρων που θα «κουμπώσει» στις ανάγκες και στις επιθυμίες κάθε αγαπημένου σου. H e-gift card των Public είναι η λύση που ψάχνεις για να μην ”σπας” το κεφάλι σου για τα δώρα φέτος τα Χριστούγεννα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα - κατά μία έννοια προσωποποιημένο - δώρο.

Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους. Τόσο εύκολα.

Ειδικά φέτος που οι συνθήκες είναι διαφορετικές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown, οι online επιλογές δώρων είναι η καλύτερη λύση. Ακόμα όμως κι αν δεν μπορέσεις να βρεις το τέλειο δώρο για κάθε μέλος της οικογένειάς σου, για κάθε φίλο ή φίλη, ανάμεσα στις εκατοντάδες επιλογές που θα βρεις στα Public.gr, μπορείς να δώσεις τέλος σε κάθε δίλημμα και κάθε σκέψη με την e-gift card.

Επιπλέον, το Public σου δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψεις τη χαρά του δώρου και μαζί με την e-gift card να στείλεις στους αγαπημένους σου απίστευτες αυτοσχέδιες ιδέες για να τη μετατρέψουν στο πιο γιορτινό πακέτο κάτω από το δέντρο.

Για να στείλεις την Public e-gift Card, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω 4 απλά βήματα:

Βήμα 1ο: Κάνε login στα Public.gr

Βήμα 2ο: Διάλεξε το ποσό

Βήμα 3ο: Διάλεξε σε ποιον και πώς θες να χαρίσεις την e-gift card

Βήμα 4ο: Ολοκλήρωσε στην ίδια σελίδα τη συναλλαγή

Μπορείς να επιλέξεις η κάρτα να αποσταλεί στο αγαπημένο σου πρόσωπο μέσω e-mail ή SMS. Ανάλογα με το μέσο που έχεις επιλέξει, θα λάβει το όνομα του αποστολέα και τον κωδικό της δωροκάρτας που μπορεί να εξαργυρώσει στο public.gr. Το ακόμα καλύτερο είναι πως αν επιλέξεις να τη στείλεις μέσω e-mail έχεις τη δυνατότητα να στείλεις και προσωπικό μήνυμα με τις ευχές σου.
Ακόμα κι αν έχεις αφήσει τα δώρα για την τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Μόλις σου βρήκαμε τη λύση για να γίνεις φέτος ο “βασιλιάς” των δώρων.

Και κάτι ακόμα.

Το Public.gr μπορεί να σε περιμένει 24 ώρες το 24ωρο για τις παραγγελίες σου με παραλαβή από το κατάστημα (επιλέγοντας ως τρόπο παράδοσης το click away) αλλά επιπλέον υπάρχει και μία κατηγορία προϊόντων τα οποία μπορείς να προμηθευτείς απευθείας από το κοντινότερο κατάστημα Public χωρίς ραντεβού. Τα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public είναι ανοιχτά και σε περιμένουν για να ψωνίσεις επιτόπου τα αγαπημένα σου βιβλίο-δώρα ανά πάσα στιγμή.

Καλά Χριστούγεννα!