Η Σοφία Βεργκάρα κερδίζει περισσότερα από κάθε άλλον ηθοποιό της τηλεόρασης

HuffPost

Αν νομίζετε ότι ο πιό ακριβοπληρωμένος αστέρας της τηλεόρασης ανήκει στην παρέα του «The Big Bang Theory», καλύτερα να μην βάλετε στοίχημα. Σύμφωνα με το Forbes, η Σοφία Βεργκάρα κερδίζει περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον ηθοποιό της τηλεόρασης - εδώ και χρόνια.

Η Βεργκάρα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο καλοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών της τηλεόρασης για το 2018, με ετήσιο εισόδημα 42,5 εκατ. δολάρια - 37,3 εκατ. ευρώ - ξεπερνώντας κατά 16 εκατ. δολάρια τον Τζιμ Πάρσονς του «The Big Bang Theory», ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της αντίστοιχης ανδρικής λίστας.

Σύμφωνα με το Forbes, η Βεργκάρα παραμένει στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών ηθοποιών εδώ και 7 χρόνια - και σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση της HuffPost, για τρίτη συνεχή χρονιά τερματίζει στην πρώτη θέση ανάμεσα στους ηθοποιούς ανεξαρτήτως φύλου.

Το 2017 η Βεργκάρα εισέπραξε 41,5 εκατ. δολάρια και ο Πάρσονς 27,5 εκατ. Το 2016, η στάρ του «Modern Family» κέρδισε συνολικά 43 εκατ. και ο Πάρσονς μόλις 25 εκατ.

Σύνθεση καθιστικού με την υπογραφή της Σοφία Βεργκάρα
www.roomstogo.com
Σύνθεση καθιστικού με την υπογραφή της Σοφία Βεργκάρα

Ολα αυτά τα εκατομμύρια, ωστόσο, δεν προέρχονται μόνον από την δουλειά της στο πολυβραβευμένο «Modern Family». Η Βεργκάρα ασχολείται και με άλλες κερδοφόρες δραστηριότητες, όπως η σειρά επίπλων με την υπογραφή της και οι διαφημίσεις για τα προιόντα Head and Shoulders - μεταξύ άλλων.