ΔΙΕΘΝΕΣ
18/09/2018 16:18 EEST | Updated 18/09/2018 16:29 EEST

Η Στόρμι τα λέει όλα: Οταν η Χίλαρι τηλεφώνησε στον Τραμπ

Steve Granitz via Getty Images

Η πρώην πορνοστάρ συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την εφήμερη ερωτική σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή τη φορά, εν όψει της κυκλοφορίας του βιβλίου της Full Disclosure, η Στόρμι Ντάνιελς έδωσε ένα δείγμα για το πικάντικο περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, που έχει στα χέρια της αντίτυπο του βιβλίου πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 2 Οκτωβρίου, η Στόρμι είναι εξαιρετικά λεπτομερής για την ανατομία του Ντόναλντ Τραμπ, περιγράφοντας το πέος του ως «ασυνήθιστο», μεγέθους κάτω του μέσου όρου χωρίς να είναι «φρικιαστικά μικρό», ενώ γράφει ότι η όψη του της θύμιζε το μανιτάρι από το καρτούν Μάριο Καρτ.
«Ηταν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που είχα κάνει ποτέ, όμως εκείνος προφανώς δεν συμμεριζόταν τη γνώμη μου», γράφει η Στόρμι στα απομνημονεύματά της.

Σε άλλο κομμάτι του βιβλίου αναφέρεται ότι η Στόρμι και ο Τραμπ, μία βραδιά μέσα στο 2007, παρακολουθούσαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα Shark Week όταν εκείνος έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Χίλαρι Κλίντον.
Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο για την υποψηφιότητά της για το χρίσμα των Δημοκρατικών, με τον Τραμπ να επαναλαμβάνει πολλές φορές τη φράση «το σχέδιό μας». Όπως προσθέτει μάλιστα, «την ώρα που συζητούσαν πάντως, ο Τραμπ είχε στραμμένη την προσοχή του στους καρχαρίες στην τηλεόραση».
Τέλος, η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ δεν ήθελε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και ότι είχε προσφερθεί να τη βοηθήσει για να συμμετάσχει στο ριάλιτι που παρουσίαζε τότε, το Apprentice.

 

(Με πληροφορίες από Guardian)