Η Taylor Swift απαντά επιτέλους στις κατηγορίες του Kanye West και της Kim Kardashian

Doug Peters/EMPICS Entertainment

Τους τελευταίους μήνες η Taylor Swift έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, πλέον, όμως, με αφορμή την παγκόσμια τουρνέ της, όχι μόνο ξεμύτισε αλλά αποφάσισε να ξεκαθαρίσει και κάποιους παλιούς λογαριασμούς.

Σε συναυλία της στην Αριζόνα, είπε στο κοινό της ότι λόγω «πεσμένου ηθικού» πρόσφατα, «δεν ήξερε αν θα μπορούσε να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει».

Ακόμη κι αν δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε, είναι σίγουρο ότι την επηρρέασε ιδιαίτερα η ιστορία με τον Kanye West.

EMPICS Entertainment

«Πριν από κάνα-δυο χρόνια, κάποιος με αποκάλεσε φίδι στα social media κάτι που διαδόθηκε πάρα πολύ γρήγορα», είπε.

«Και μετά, πολλοί άνθρωποι με αποκαλούσαν με διάφορα ονόματα στα Social Media. Έτσι έπεσα πολύ ψυχολογικά. Δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω και πιστεύω ότι τα φίδια... Θέλω να σας στείλω ένα μήνυμα, ότι αν κάποιος σας αποκαλεί με υποτιμητικές εκφράσεις στα social media για να σας εκφοβίσουν, ακόμη κι αν πολλοί συμφωνήσουν, αυτό δεν πρέπει να σας καταβάλλει. Αντιθέτως, μπορεί να σας δυναμώσει. Και νομίζω ότι το θετικό αυτής της ιστορίας ήταν αυτό που λέω εδώ και 10 χρόνια από την σκηνή - το κατά πόσο δίνετε αξία στην φήμη σας».

Ο χαρακτηρισμός «φίδι» που αναφέρει η Swift ξεκίνησε τον Ιούλιο 2016, αφού η Kim Kardashian κυκλοφόρησε video (χωρίς εικόνα, καθώς ήταν τηλεφώνημα), της Swift να συνομιλεί με τον Kanye West, συζητώντας τους στίχους του τραγουδιού του, «Famous». Ο West ισχυριζόταν ότι η Swift γνώριζε και είχε εγκρίνει έναν στίχο που την αποκαλούσε «σκύλα», κάτι που η Swift αρνούνταν. Δεν είναι ο στίχος «bitch» που συζητούν στην ηχογράφηση, ωστόσο, αλλά μια ατάκα του West ότι «Νιώθω ότι εγώ και η Taylor ίσως κάνουμε σεξ».

Η Swift από την πλευρά της, αρνήθηκε ότι έλαβε χώρα αυτό το τηλεφώνημα, αποκαλώντας το συκοφαντικό. Όπως είπε γράψει στο Instagram της, «Που είναι το βίντεο οπού ο Kanye μου τα λέει αυτά; Δεν υπάρχει γιατί δεν έγινε ποτέ.

Τον μονόλογό της στη συναυλία της, τον έκλεισε με το να ευχαριστήσει τους φαν της, ως τους μόνους «που την καταλαβαίνουν».