ΔΙΕΘΝΕΣ
11/07/2020 15:59 EEST

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ αποκαλύπτει στον σύζυγό της Γουίλ Σμιθ την εξωσυζυγική της σχέση

Και οι φήμες περί «ευλογίας» για την σχέση της ηθοποιού από τον Σμιθ.

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images
Τζέιντ Πίνκετ Σμιθ και Γουίλ Σμιθ.

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλιγουντ, όμως ο γάμος τους γνώρισε διακυμάνσεις. Ο Γουίλ Σμιθ και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είναι παντρεμένοι από το 1997, έχουν μαζί δυο παιδιά και αυτό το χρονικό διάστημα είναι και πάλι μαζί, μετά από έναν χωρισμό.

Η Πίνκετ Σμιθ αποκάλυψε πρόσφατα στην διαδικτυακή εκπομπή της στο Facebook “Red Table Talk”, σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύζυγό της Σμιθ, ότι διατηρούσε σχέση με τον ράπερ Ογκουστ Αλσίνα. Η ηθοποιός είπε ότι η σχέση έγινε όταν είχε χωρίσει με τον Σμιθ. «Είχαμε τελειώσει. Από εκείνο το σημείο και καθώς προχωρούσε ο χρόνος, μπήκα σε μια διαφορετικού είδους ανάμειξη με τον Ογκουστ». Τότε ο Σμιθ την πίεσε λέγοντας: «Ανάμειξη; Μια σχέση». Κι εκείνη συνέχισε: «Πονούσα πολύ και ήμουν ”σπασμένη”». 

Το ζευγάρι είπε ότι ήθελε να κάνει αυτή την εκπομπή ώστε να ξεκαθαριστούν οι φήμες που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πάνω σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο Αλσίνα. Ο ράπερ είπε ότι είχε σχέση με την Πίνκετ Σμιθ και ότι ο Σμιθ έδωσε την «ευλογία» του, δηλώσεις που οδήγησαν σε εικασίες ότι το ζευγάρι έχει έναν ανοιχτό γάμο. 

«Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να την επιτρέψει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο εαυτός μου», είπε η ηθοποιός. «Θα μπορούσα να καταλάβω πώς θα το εκλάμβανε ως ”άδεια” για σχέση επειδή χωρίσαμε φιλικά και νομίζω ότι ήθελε επίσης να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν καταστρέφει σπίτια. Πράγμα που δεν κάνει». 

Ο Σμιθ την ρώτησε τι αισθανόταν ότι έψαχνε στην αλληλεπίδραση με τον Αλσίνα, τεσσεράμισι χρόνια πριν. «Ηθελα να αισθανθώ καλά», απάντησε καθώς ο σύζυγός της που καθόταν απέναντι έγνεφε με το κεφάλι του συμπονετικά. «Είχα τόσο καιρό να αισθανθώ καλά». 

Τώρα το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και η Πίνκετ Σμιθ είπε ότι είχαν φτάσει σε ένα μέρος «ανιδιοτελούς αγάπης». Στο τέλος της συνέντευξης ο Σμιθ της είπε ότι θα χρειαστεί να την κερδίσει πίσω πρώτα. 

 

Πηγή: BBC