ΔΙΕΘΝΕΣ
15/01/2021 11:08 EET

Η Τζούντι Ντεντς έκανε το εμβόλιο - Τα βίντεο στο TikTok με τον εγγονό της στην καραντίνα

Όπως δήλωσε, ήταν μια σωτήρια απασχόληση την περίοδο του εγκλεισμού.

Isabel Infantes - PA Images via Getty Images

Η Τζούντι Ντεντς έλαβε πρόσφατα την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Η ηλικίας 86 χρονών σταρ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο BBC News ότι έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου.

«Έλαβα την πρώτη δόση πριν από μια εβδομάδα, οπότε νομίζω ότι η επόμενη είναι περίπου σε 11 εβδομάδες, είναι μια υπέροχη αρχή!», είπε, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Υπενθυμίζεται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν η πρώτη δυτική χώρα που ξεκίνησε τους εμβολιασμούς τον Δεκέμβριο.

Πριν από λίγους μήνες, η Τζούντι Ντεντς -η οποία τον περασμένο Μάιο έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία σταρ που κόσμησε το εξώφυλλο της Vogue- μίλησε για το πώς πέρασε την πρώτη καραντίνα, λέγοντας ότι η δημιουργία βίντεο στο TikTok με τον εγγονό της, Σαμ Γουίλιαμς ήταν μια σωτήρια απασχόληση την περίοδο του εγκλεισμού.

«Δεν ξέρω τίποτα για το TikTok. Ο Σαμ είναι εκείνος που γνωρίζει το τεχνικό μέρος και έχει όλες τις ιδέες», είχε πει στο Channel 4 News.

«Με έπεισε να το κάνω», πρόσθεσε, ομολογώντας ότι πριν από το γύρισμα έπρεπε να προβάρει τις κινήσεις. «Μην νομίζετε ότι έρχονταν έτσι, φυσικά», είπε αστειευόμενη. 

Dylan Martinez / Reuters

Αναφερόμενη στον εγκλεισμό, η Τζούντι Ντεντς είπε ότι «κάθε ημέρα» της πανδημίας είναι «εντελώς άγνωστη» και αχαρτογράφητη και ότι περνάει τον χρόνο της ζωγραφίζοντας, μαθαίνοντας σονένα του Σαίξπηρ και φυσικά, κάνοντας πρόβες και γυρίζοντας βίντεο στο TikTok με τον Σαμ, ενώ λίγο αργότερα δήλωσε ότι το γεγονός πως κατάφερε να επιστρέψει κάποια στιγμή στη δουλειά της έδωσε «χαρά και ανακούφιση».

«Έκανα γυρίσματα με τον Κένεθ Μπράνα, ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε μια ταινία για την παιδική του ηλικία στο Μπέλφαστ», εξήγησε η πάντα δραστήρια Τζούντι Ντεντς. 

Πηγή: People