Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία από εμάς: Τα 7 αντικείμενα που έχει πάντα στην τσάντα της

POOL New / Reuters

Στα (ομολογουμένως πολλά) χρόνια της βασιλείας της, η Ελισάβετ II μάς έχει συνηθίσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ ντυσίματος, το οποίο περιλαμβάνει ταγιέρ σε διάφορα χρώματα και τις αγαπημένες τσάντες Launer, τις οποίες πάντα κρατά στο αριστερό της χέρι και κοστίζουν έως 2.500 δολάρια έκαστη.

Στο παρελθόν, έχει ειπωθεί και γραφτεί πολλάκις ότι τις χρησιμοποιεί για να περνά κωδικοποιημένα μηνύματα στο προσωπικό της (πχ. όταν τις ακουμπά στο πάτωμα, στο τραπέζι κλπ.) αλλά τι μπορεί να έχει μέσα σε αυτές η βασίλισσα;

Σύμφωνα με το popsugar.com, αυτά είναι τα 8 αντικείμενα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Elizabeth.

1) Γυαλιά οράσεως για διάβασμα

Πρώτη φορά που καταγράφηκε να βγάζει γυαλιά οράσεως από την τσάντα της ήταν το 192, όταν θέλησε να εκφωνήσει ένα λόγο σε εκδήλωση. Έκτοτε, τα έχει διαρκώς στην τσάντα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις στην τελική τι μπορεί να χρειαστεί να διαβάσεις όταν είσαι εκτός Παλατιού.

2) Το κραγιόν και το καθρεφτάκι της

Τυπική γυναίκα. Χρειάζεται το φρεσκάρισμά της αλλά θέλει να το κάνει και με ακρίβεια. Όχι, παίζουμε.

3) Πένα

Γιατί να μην είναι ετοιμοπόλεμη σε όποιον της ζητήσει να του υπογράψει πχ. ένα βιβλίο ή ένα αυτόγραφο; Και, φυσικά, ως βασίλισσα δεν αρκείται σε ένα οποιοδήποτε στυλό.

4) Σιδερωμένα χαρτονομίσματα

Ναι, είναι όσο παράξενο και αληθινό μπορείτε να υποθέσετε. Μπορεί να είναι βασίλισσα και θεωρητικά να μη χρειάζεται μετρητά ή κάρτες μαζί της, όταν όμως -για παράδειγμα- πηγαίνει στην εκκλησία και θέλει να κάνει κάποια δωρεά, φροντίζει και ζητά προηγουμένως από το προσωπικό της να έχει σιδερώσει μερικά χαρτονομίσματα, ώστε να μην είναι ζαρωμένο το πρόσωπό της που βρίσκεται πάνω στις βρετανικές λίρες.

5) Μαντήλι για τη μύτη

Τι κι αν είναι η επιτομή των καλών τρόπων και του σοφιστικέ λουκ όμως δεν παύει να είναι άνθρωπος, να κρυώνει και να χρειάζεται ένα μαντήλι γι′ αυτές τις δύσκολες μέρες που η μύτη το χρειάζεται.

6) Μέντες

Λογικό, αφού όταν βρίσκεται σε επίσημες εκδηλώσεις μιλά και χαιρετά πολύ κόσμο οπότε θέλει να νιώθει ασφάλεια με την αναπνοή της.

7) Φωτογραφική μηχανή

Οκ, αυτό δεν το κουβαλά συνέχεια και παντού μαζί της, όμως πολύ συχνά θα βρεθεί στην τσάντα της, ειδικά όσο ήταν πιο νέα που απολάμβανε να τραβά φωτογραφίες, για παράδειγμα ηγετών του κόσμου για την προσωπική της συλλογή.

Τελικά, στο βάθος, η Elizabeth είναι μία από εμάς. Τι, όχι;