Η «βασίλισσα» του twitter Chrissy Teigen ζητά από τους Backstreet Boys να εξηγήσουν τους στίχους του «I Want It That Way»

Και αυτοί απαντούν...

Ένα από τα πιο δημοφιλή και διαχρονικά τραγούδια των Backstreet Boys, του ποπ συγκροτήματος που γνώρισε επιτυχία τη δεκαετία του 90, είναι αναμφισβήτητα το «I Want It That Way».

Το τραγούδι έχει στίχους, το νόημα των οποίων διχάζει και έχει προκαλέσει συζητήσεις ανά τα χρόνια. Τώρα, το μοντέλο και αγαπητή προσωπικότητα του Twitter Chrissy Teigen, θέλει να λύσει το μυστήριο πίσω από τους στίχους, καλώντας τα μέλη του συγκροτήματος να εξηγήσουν τη σημασία.

Στο τέλος του τραγουδιού, το συγκρότημα τραγουδάει: I never wanna hear you say/ I want it that way/ ’Cause I want it that wa

Και ίσως να αναρωτιέστε «Τι σημαίνουν οι στίχοι;», αλλά δεν είστε οι μόνοι.

«Δεν θέλει να το ακούσει, επειδή είναι ο μόνος που το θέλει με αυτό τον τρόπο; Θέλει να είναι αυτός που θα το πεί; Και επίσης, τι εννοεί με το ”αυτό”;», γράφει η Teigen στο Twitter.

Και λίγο μετά το tweet της Teigen, οι Backstreet Boys απαντούν:

«Δεν θέλω να ακούσω να λες ότι θέλεις ερωτικές απογοητεύσεις ή λάθη...ή να βρίσκεσαι 2 κόσμους μακριά. Δεν θέλουμε να το θέλεις έτσι-έτσι το θέλουμε...να μην το θέλεις με αυτό τον τρόπο».

Και σαν να μην έφτανε η απάντηση του συγκροτήματος, η Teigen συνέχισε τη συζήτηση με τους ακόλουθούς της:

«Φαίνεται πως και οι δυο το θέλουν με τον ίδιο τρόπο αλλά τσακώνονται για το ποιος θα πει ότι το θέλουν έτσι».

Αυτό που κρατάμε όμως είναι ότι το μυστήριο των στίχων έχει λυθεί.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.