ΔΙΕΘΝΕΣ
09/03/2019 16:22 EET

Η βίλα του Άντονι Χόπκινς απειλείται να πέσει στον γκρεμό

Η πολυτελής κατοικία αξίζει 5 εκατομμύρια δολάρια.

Twitter

Σχεδόν έτοιμη να πέσει στο γκρεμό είναι η βίλα -αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων- του Άντονι Χόπκινς εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχοπτώσεων που προκάλεσαν εκτεταμένη διάβρωση στο Μαλιμπού.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έχει στην κατοχή του ένα πολυτελές σπίτι δίπλα στην παραλία της Καλιφόρνια, αλλά η κακοκαιρία που έπληξε πρόσφατα την περιοχή έφερε την περιουσία του ένα βήμα πιο κοντά στον γκρεμό.

Τα χτυπήματα που έχει υποστεί η περιοχή τους τελευταίους μήνες είναι αλλεπάλληλα. Πολλά σπίτια κάηκαν από πυρκαγιές τον περασμένο Νοέμβριο ενώ οι καταιγίδες δυσχέραιναν την κατάσταση.

Πολλοί από τους γείτονες του Χόπκινγς έχασαν τα σπίτια τους από την καταστροφική πυρκαγιά. Στις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο ξεχωρίζουν μεγάλοι μουσαμάδες να είναι τοποθετημένοι γύρω από το κτίριο, γεγονός που υποδηλώνει πως οι εργασίες επισκευής είναι σε εξέλιξη.

Στις ίδιες εικόνες φαίνεται η σοβαρή απειλή που αντιμετωπίζει το σπίτι καθώς η διάβρωση του εδάφους και οι κατολισθήσεις έχουν αφήσει εκτεθειμένο το ακίνητο στην άκρη του βράχου.

Οι καταιγίδες που σημειώθηκαν πρόσφατα προκάλεσαν χειμάρρους στο Μαλιμπού ενώ αναμένεται το πρόβλημα των κατοίκων να επιδεινωθεί.

Οι πυρκαγιές που σημειώθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 ήταν οι πιο καταστροφικές στην ιστορία της περιοχής και σχεδόν 300.000 άνθρωποι έπρεπε να εκκενώσουν τα σπίτια τους. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

(Mε πληροφορίες από Mirror)