ΚΟΙΝΩΝΙΑ
04/08/2021 07:15 EEST

Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο

Η κάτοχος του αξιοπερίεργου ρεκόρ Γκίνες, στέλνει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για την καταπολέμηση των ανασφαλειών μας.

Facebook/Samantha Ramsdell

Αν χαζέυετε βίντεο στο TikTok και πέσετε πάνω σε μια γυναίκα με στιλ, αίσθηση του χιούμορ και απίστευτα μεγάλο στόμα, πιθανότατα βλέπετε στην οθόνη σας την κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες, Σαμάνθα Ράμσντελ.

Η 31χρονη από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ είναι το όνειρο κάθε οδοντιάτρου.

Με μήκος 6,52 εκατοστά, επιβεβαιώθηκε ότι είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο, αφού έγινε viral στο TikTok για τα... σαγόνια της.

Σύμφωνα με την Σαμ, οι χρήστες του μέσου ήταν πεπεισμένοι ότι κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ και την ενθάρρυναν να το διεκδικήσει.

Ρεκόρ Γκίνες

Πρόσφατα, λοιπόν, επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες συνάντησε τη Σαμ σε τοπικό οδοντιατρείο προκειμένου να γίνει επαλήθευση αυτού του ισχυρισμού.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν ψηφιακές δαγκάνες για να υπολογιστεί το μήκος και το πλάτος του στόματος της.

Ρεκόρ Γκίνες
Ρεκόρ Γκίνες

Αφού έγιναν όλες τις μετρήσεις, οι κριτές επιβεβαίωσαν το ρεκόρ.

Ρεκόρ Γκίνες

«Το να είμαι 31 ετών και να έχω το ρεκόρ Γκίνες για κάτι που πραγματικά ήμουν τόσο ανασφαλής, κάτι που ήθελα να κρατήσω τόσο μικρό, είναι υπέροχο γιατί τώρα είναι ένα από τα μεγαλύτερα, καλύτερα πράγματα για μένα», δηλώνει περιχαρής.

Από πολύ μικρή, η Σαμ πάντα ήξερε ότι είχε μεγάλο στόμα - το γιγαντιαίο χαμόγελό της ξεχώριζε σε όλες τις παιδικές της φωτογραφίες!

Δεδομένου ότι κανείς στην οικογένειά της δεν είχε ένα στόμα τόσο μεγάλο όσο το δικό της, τελικά έγινε ένα χαρακτηριστικό μοναδικό για εκείνη.

Ρεκόρ Γκίνες

Μεγαλώνοντας, δέχτηκε συχνά εκφοβισμό και κοροϊδία από άλλα παιδιά. Αλλά με τον καιρό, το στόμα της έγινε ένα ξεχωριστό μέρος του εαυτού της, το οποίο έμαθε να αγαπά και να αποδέχεται και τώρα ελπίζει ότι μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους να αγκαλιάσουν τα μέρη του εαυτού τους.

Πόσο μεγάλο είναι λοιπόν το στόμα της Σαμ; Μπορεί να χωρέσει σχεδόν ένα ολόκληρο μήλο, τέσσερα μπιφτέκια ή μια ολόκληρη μεγάλη μερίδα πατάτες τηγανητές.

Ρεκόρ Γκίνες
Ρεκόρ Γκίνες

Οταν δημιούργησε τον λογαριασμό της στο tik tok στις αρχές της πανδημίας, δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε τους 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους!

«Το στόμα μου με έχει κάνει να ξεχωρίζω από εκατομμύρια άλλους κωμικούς, τραγουδιστές και όλους αυτούς τους δημιουργούς βίντεο στο tik tok. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατόν να είμαι τόσο διάσημη χάρη στο στόμα μου, αλλά είναι απίστευτο. Είναι πραγματικά υπέροχο» λέει η ίδια.

Πηγή: Ρεκόρ Γκίνες