Η «Ζήνα» Λούσι Λόουλες και οι θεωρίες συνωμοσίας του «Ηρακλή» Κέβιν Σόρμπο για το Καπιτώλιο

Πώς αντέκρουσε τα σχόλια του στο twitter για την εισβολή στην καρδιά της Αμερικανικής Δημοκρατίας χωρίς να μασήσει τα λόγια της.
Donaldson Collection via Getty Images

Ο Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σόρμπο, γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Ηρακλής», ισχυρίστηκε ψευδώς στο twitter ότι η βίαιη εισβολή των οπαδών του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο- που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως απόπειρα πραξικοπήματος και κατέληξε με πέντε νεκρούς- ήταν στην πραγματικότητα επιχείρηση των Antifa.

Επανήλθε δε, με δεύτερο μήνυμα στο οποίο ισχυριζόταν ότι οι επιτιθέμενοι ήταν «αριστεροί ταραχοποιοί», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε και το εξής σχόλιο: «Δεν μοιάζουν με πατριώτες ...»

Ωστόσο, τα tweets ανέκρουσε με τον πιο έντονο τρόπο, ένα γνώριμο του πρόσωπο, η ηθοποιός Λούσι Λόουλες, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Ζήνα», η οποία έγραψε στον πρώην συμπρωταγωνιστή της:

«Δεν είναι πατριώτες. Είναι οι ιπτάμενες μαϊμούδες σας, εσωτερικοί τρομοκράτες, οι ηθοποιοί του QAnon. Είναι οι κόπανοι που βγαίνουν έξω και καλούν ανθρώπους σαν κι εσάς που τους αρέσει να σας αντιμετωπίζουν σαν μαριονέτες και τους αφήνετε να κάνουν τα χειρότερα».

Μετά από την αντίδραση της, το πραγματικό όνομα της ατρόμητης Ζήνα έγινε trend στο twitter.