Η ζωή είναι υπέροχη μετά τα εξήντα στο Παπαδοπούλειον

Πρωταρχικό και κοινωνικό δικαίωμα κάθε ανθρώπου της Τρίτης ηλικίας είναι να απολαμβάνει μια αξιοπρεπή υποστηριζόμενη διαβίωση με ασφάλεια, ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να ζει στο μέτρο του εφικτού πιο αυτόνομα και ενεργά το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον. Ο Oίκος Φιλοξενίας «Παπαδοπούλειον» είναι μία υπερσύγχρονη μονάδα η οποία παρέχει σε άτομα άνω των 65 ετών, εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, παρέχοντας ευχάριστη Διαμονή μικρής ή μεγάλης διάρκειας και υπηρεσίες Περίθαλψης υψηλού επιπέδου, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.

Το όραμα του ιδιοκτήτη Έλληνα ομογενή κ. Σταύρου Π. Παπαδόπουλου, ήταν να προσφέρει ένα φιλόξενο χώρο διαμονής για μακρά ή βραχεία διάρκεια διαμονής σε ένα ήσυχο, ήρεμο και συνάμα πανέμορφο περιβάλλον.

Προτεραιότητα μας στο Παπαδοπούλειον αποτελεί η ασφάλεια, η καθημερινή Ιατρική επίβλεψη, η 24ωρη Νοσηλευτική φροντίδα από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και η παροχή εξαιρετικών συνθηκών διαβίωσης που θα διασφαλίσουν την ευεξία, την ψυχολογική ισορροπία, την αίσθηση ελευθερίας και μια καθημερινότητα γεμάτη ενδιαφέροντα.

Η διατροφή είναι βασισμένη στα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα και όλα τα γεύματα είναι εξολοκλήρου φτιαγμένα στην κουζίνα μας, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε φιλοξενούμενου ξεχωριστά και τις οδηγίες διατροφολόγου.

Η μονάδα διαθέτει ευρύχωρα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, όλα εκ των οποίων διαθέτουν μπαλκόνια με θέα βουνό ή θάλασσα και ιδιωτικά μπάνια, σχεδιασμένα για άτομα 3ης ηλικίας αλλά και για άτομα με κινητικά προβλήματα . Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με:

Ρυθμιζόμενη ηλεκτρική κλίνη Ντουλάπα με ενσωματωμένο χρηματοκιβώτιο Αυτόνομο κλιματισμό Κουμπί έκτακτης ανάγκης /κλήση νοσηλευτικής βοήθειας Ιδιωτικό μίνι ψυγείο Τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια Τηλέφωνο Δωρεάν Wi-Fi

Παράλληλα με την καθημερινή Ιατρική επίβλεψη από εξειδικευμένο Ιατρό και την νοσηλευτική φροντίδα από έμπειρους Νοσηλευτές, παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη από Ψυχολόγο. Εξατομικευμένα προγράμματα φυσιοθεραπείας και ήπιας κινησιοθεραπείας ειδικά σχεδιασμένα για άτομα της Τρίτης ηλικίας ,σε συνδυασμό με υδροθεραπεία στην εξωτερική ή τις δυο εσωτερικές πισίνες παρέχονται από έμπειρο Φυσιοθεραπευτή και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής αντίστοιχα.

Η μονάδα μας διαθέτει αίθουσα ψυχαγωγίας με επιτραπέζια παιχνίδια, πάζλ, σκάκι, παιχνίδια μνήμης και σταυρόλεξα., ζωγραφική και χειροτεχνίες, προτζέκτρορα για προβολή κλασσικών ταινιών και ντοκιμαντέρ. Κάθε ένοικος μπορεί να ασχοληθεί, εφόσον το επιθυμεί, με κηπουρική και ανθοκομική στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο.

Θεωρούμε ότι η διατροφή αποτελεί βασικό μέρος της καθημερινότητας κάθε ενοίκου. Το φαγητό είναι μια κοινωνική και συναισθηματική εμπειρία και η τραπεζαρία μας έχει σχεδιαστεί ώστε να δημιουργεί μια χαλαρή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, με εκπληκτική θέα στο βουνό του Ταϋγέτου. Διατροφή βασισμένη στα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα. Περιλαμβάνει καθημερινά πέντε γεύματα, εξολοκλήρου φτιαγμένα στην κουζίνα μας. Το καθημερινό διαιτολόγιο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε φιλοξενούμενου ξεχωριστά, σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγου.

Επιπρόσθετα, για την διασφάλιση ακόμη υψηλότερων προτύπων διαβίωσης και ασφάλειας, παρέχονται μεταφορά από και προς την μονάδα μέσω ιδιωτικού μίνι βαν 9 θέσεων. Αναλαμβάνουμε επίσης και την μεταφορά όσων νεφροπαθών υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση προς τα εξειδικευμένα κέντρα αιμοκάθαρσης , καθώς και ιδιωτικό ασθενοφόρο για επείγουσες μεταφορές.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι όλες οι εγκαταστάσεις της μονάδας πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την πρόσβαση ΑμεΑ.

Χτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, το Παπαδοπούλειον περιβάλλεται από το μαγευτικό όρος του Ταϋγέτου, με απεριόριστη θέα στον Μεσσηνιακό Κόλπο. Απέχοντας οδικώς μόλις 15´ από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, 20´ από το αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» και 2,5 ώρες από το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», η μονάδα αποτελεί ιδανική βάση για μία ασφαλή και ευχάριστη διαμονή.

Στο Παπαδοπούλειον θα γίνετε αποδέκτες αγάπης, θαλπωρής και φροντίδας!

Ελάτε να μας γνωρίσετε & να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας !

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 27210 62235

Κατσέικα Καλαμάτας, Καλαμάτα, Μεσσηνία Τ.K.: 24100