ΔΙΕΘΝΕΣ
21/08/2017 05:21 EEST | Updated 21/08/2017 05:22 EEST

Το άκρον άωτον της διαστροφής: Ερωτεύτηκε τον ετεροθαλή αδελφό της και τον βοήθησε να βιάσει παιδιά

Matthew Horwood via Getty Images
CARDIFF, WALES - OCTOBER 11: A general view of Cardiff Crown Court where Ched Evans is standing retrial for rape on October 11, 2016 in Cardiff, Wales. The former Wales striker was jailed in 2012 for raping a 19-year-old woman, but had his conviction quashed by the Court of Appeal in April. (Photo by Matthew Horwood/Getty Images)

Βαριές είναι οι ποινές που επέβαλε δικαστήριο στην Ουαλία (Μ,. Βρετανία) σε τρία άτομα, που είχαν επιδοθεί σε σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του WalesOnline, ο 26χρονος Μάθιου Ντέιβιντ Θάτσερ και η ετεροθαλής αδελφή του, Έμιλι Τόμσον, 18 ετών, κακοποίησαν τρία παιδιά κάτω των 16 ετών. Ειδικότερα, ο Θάτσερ και η Τόμσον, καθώς και η 28χρονη Μάντι Ράιτ, δήλωσαν ένοχοι σε 36 κατηγορίες που είχαν να κάνουν με τη σεξουαλική κακοποίηση των εν λόγω παιδιών.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον δικαστηρίου του Κάρντιφ ότι ο Θάτσερ και η Τόμσον φωτογραφήθηκαν να κακοποιούν σεξουαλικά τα παιδιά, έστειλαν μηνύματα σκληρού περιεχομένου σχετικά με την κακοποίηση και συζητούσαν/ σχεδίαζαν δραστηριότητες τέτοιου είδους. Όσον αφορά στη Ράιτ, καταδικάστηκε και αυτή σε φυλάκιση, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή της εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν εκατοντάδες φωτογραφίες παιδιών, περιλαμβανομένων αρκετών δεκάδων που υπάγονταν στην πιο ακραία κατηγορία (κατηγορία Α). Ο Θάτσερ καταδικάστηκε σε 26 χρόνια, η Τόμσον σε 12 και η Ράιτ σε επτά.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, η κακοποίηση κάποια στιγμή έκανε τα παιδιά να κλαίνε «σαν να μην μπορούσαν να αναπνεύσουν», ενώ ιατρική εξέταση ενός από τα θύματα έδειξε σημάδια «χρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης».

Στο πλαίσιο της υπεράσπιστης της Τόμσον αναφέρθηκε πως ήταν ερωτευμένη με τον Θάτσερ, ετεροθαλή αδελφό της, τον οποίο «δεν έβλεπε ως συγγενή», που ήταν κάτι που την «τύφλωσε».

Οι ειδεχθείς πράξεις ήρθαν στο φως όταν ο Θάτσερ πιάστηκε να προσπαθεί να κανονίσει συνάντηση με άτομο που θεωρούσε ότι ήταν 14χρονο παιδί, με το οποίο είχε επικοινωνία μέσω του Facebook. Όπως είπε η εισαγγελέας, τα μηνύματα είχαν αποκτήσει σεξουαλικό χαρακτήρα.