ΔΙΕΘΝΕΣ
28/09/2017 04:53 EEST | Updated 28/09/2017 04:53 EEST

ΗΠΑ: Επιβάτης παραπονέθηκε για σκύλους στην πτήση και η αστυνομία την έβγαλε από το αεροπλάνο

Brian Stablyk via Getty Images
Twilight, when day turns to night. Commercial airplane coming in for landing in Phoenix.

Επεισόδιο το οποίο περιελάμβανε δύο σκύλους και μια επιβάτη έλαβε χώρα σε πτήση της Southwest Airlines από τη Βαλτιμόρη στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Washington Post, η επιβάτης αναστατώθηκε λόγω της παρουσίας δύο σκύλων σε νυχτερινή πτήση την Τρίτη, υποστηρίζοντας πως υπήρχε κίνδυνος να της προκαλέσουν δυνάμει θανατηφόρο αλλεργικό σοκ και ότι έπρεπε να απομακρυνθούν.

Λόγω του περιστατικού στο αεροπλάνο κλήθηκε η αστυνομία, που την απομάκρυνε από το αεροσκάφος- ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τους αστυνομικούς πως ήταν πολύ επιθετικοί.

Το όλο περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Ίντερνετ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Southwest, η γυναίκα- η οποία σε κάποια φάση υποστήριξε πως ο πατέρας της ήταν να χειρουργηθεί την επόμενη ημέρα- δεν είχε μαζί της κάποιο πιστοποιητικό που να αποδεικνύει πως όντως είχε κάποια αλλεργία. Σημειώνεται ότι πολιτική της Southwest είναι πως, εάν υπάρχει κάποιο άτομο που ταξιδεύει χωρίς τέτοιο πιστοποιητικό, δεν του επιτρέπεται να επιβιβαστεί εάν αναφέρουν πως κινδυνεύει η υγεία τους λόγω πιθανής αλλεργικής αντίδρασης από παρουσία ζώου και δεν μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια.

Η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες από το προσωπικό του αεροσκάφους να εξηγήσει στη γυναίκα τι συνέβαινε, ωστόσο αυτή αρνήθηκε να αποβιβαστεί και στην όλη υπόθεση ενεπλάκησαν αστυνομικοί.

Sponsored Post