ΔΙΕΘΝΕΣ
29/08/2017 04:53 EEST | Updated 29/08/2017 04:54 EEST

Μετά το Ρίμινι, το Μαγκαλούφ: Ομαδικός βιασμός 19χρονης Βρετανίδας σε παραλία τουριστικού θερέτρου στη Μαγιόρκα

JAIME REINA via Getty Images
Tourists swim and sunbath at Magaluf's beach in Calvia on Mallorca Island on August 10, 2015. AFP PHOTO/ JAIME REINA (Photo credit should read JAIME REINA/AFP/Getty Images)

Τρεις υπόπτους αναζητά η ισπανική αστυνομία στο θέρετρο του Μαγκαλούφ (Μαγιόρκα), μετά από τον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης Βρετανίδας σε παραλία το Σάββατο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, η 19χρονη, που είναι από τη Σκωτία, έδωσε στους αστυνομικούς που κατέφθασαν επί σκηνής, κοντά στο Πούντα Μπαλένα (γνωστό για τα πάρτι του) μια φωτογραφία που είχε τραβήξει με το τηλέφωνό της, όπου φαίνεται ο ένας από τους φερόμενους δράστες.

«Είχε μια φωτογραφία ενός από τους άνδρες που είπε πως τη βίασαν και διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς πως μπορούσε να τον αναγνωρίσει» είπε πηγή στη Daily Express. Δεν έγινε γνωστό εάν η νεαρή ήταν σε διακοπές στο Μαγκαλούφ ή αν ζει εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε στο Πούντα Μπαλένα το Σάββατο, και όταν κατέφθασε, η νεαρή έκλαιγε. Όπως είπε, είχε συμφωνήσει να πάει στην παραλία με έναν φίλο της, τον οποίο ήξερε από προηγούμενα βράδια στην περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας αυτός της επιτέθηκε και ακολούθησε ομαδικός βιασμός από αυτόν και δύο άλλα άτομα, που φαίνεται πως ήταν φίλοι του.

Όπως είπε η 19χρονη, καλούσε σε βοήθεια, αλλά δεν απάντησε κανείς. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Αν και οι εθνικότητες των υπόπτων δεν έχουν γίνει γνωστές, θεωρείται ότι ήταν Βρετανοί.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τη δεύτερη είδηση τέτοιου τύπου αυτές τις ημέρες, καθώς πρόσφατα έλαβε χώρα ομαδικός βιασμός Πολωνής τουρίστριας σε παραλία στο Ρίμινι της Ιταλίας, από τέσσερα άτομα τα οποία επίσης χτύπησαν μέχρι λιποθυμίας τον φίλο της.

Sponsored Post