ΔΙΕΘΝΕΣ
14/10/2016 08:32 EEST | Updated 14/10/2016 08:35 EEST

Συντετριμμένη η γιαγιά του Μπεν: «Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω»

Milos Bicanski via Getty Images
KOS, GREECE - OCTOBER 22: Kerry Grist (C) and her mother Christine Needham prepare to make a statement to the media as British police continue the search for Mrs Grist's son Ben Needham, who went missing 21 years ago, on October 22, 2012 in Kos, Greece. The toddler from Sheffield was 21 months old when he vanished on the Greek island in July, 1991. Specialist British search teams and Greek police started excavating the site last week. (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Όπως όλα δείχνουν χάθηκε και η τελευταία ελπίδα για την οικογένεια του Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που χάθηκε πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Μετά το ξέσπασμα της μητέρας του, Kέρι, η οποία μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» για τον Γολγοθά που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια ζητούσε με δάκρυα στα μάτια απαντήσεις, αυτή τη φορά η γιαγιά του αγοριού, Κριστίν δηλώνει πεπεισμένη ότι ο εγγονός της είναι νεκρός.

«Ο εγγονός μου είναι θαμμένος στην Κω, αλλά η αστυνομία ψάχνει το πού», είπε η γιαγιά του Μπεν, μιλώντας στη Mirror.

Mετά την σημαντική μαρτυρία η οποία θέλει τον Μπεν Νίνταμ νεκρό εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος με εκσκαφέα, η οικογένεια του φαίνεται πως το μόνο που περιμένει πλέον είναι το πότε θα ανακύψει το κλιμάκιο της βρετανικής αστυνομίας το σημείο που βρίσκεται θαμμένο το παιδί.

Yπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψαν οι Βρετανοί αστυνομικοί, ένας μάρτυρας κατέδειξε τον περασμένο Ιούνιο το σημείο στο οποίο έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο σημείο αυτό πιστεύει πως καταπλακώθηκε ο Μπεν Νίνταμ, από μπάζα που άδειαζε ο χειριστής του εκσκαφέα, Κωνσταντίνος Μπάρκας.

Ο κ. Μπάρας που απεβίωσε πριν από έναν χρόνο από καρκίνο αποτελεί τον βασικό «ύποπτο» κατά τους Άγγλους, για το δυστύχημα του μικρού Μπεν .

«Εγώ τώρα έχω ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» δήλωσε χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα η Κριστίν Νίνταμ.

Η κ. Νίνταμ μοιράστηκε επίσης τις δραματικές στιγμές τις οποίες βίωσε το 1991 όταν η ίδια ενημέρωσε την κόρη της για την εξαφάνιση.

«Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε στην κόρη της Κέρι εκείνο το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 που στοιχειώνει μέχρι στήμερα την οικογένεια Νίνταμ. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» φέρενται να της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού.

Όσο περνούσαν, όμως, οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωναν. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» αναπολεί η γιαγιά του Μπεν.

Ταυτόχρονα η Κριστίν Νίνταμ αναφέρθηκε και στη μοναδική ευχάριστη στιγμή που γνώρισε η οικογένεια, εκείνη της γέννησης του μικρού Μπεν.

«Ήμουν εκεί. Ήταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τις έρευνες για τον Μπεν: Βρέθηκαν 60 «αντικείμενα ενδιαφέροντος» στο δεύτερο χωράφι

Sponsored Post