ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/10/2016 11:59 EEST | Updated 12/10/2016 11:59 EEST

To δρομολόγιο Αθήνα - Σαντορίνη ανάμεσα στις δημοφιλέστερες διαδρομές σύμφωνα με τη Ryanair

ASSOCIATED PRESS
This Sept. 21, 2009 photo shows a view of Oia village on the island of Santorini, Greece. The Greek island of Santorini offers seaside tavernas, cliffside paths, black volcanic rocks and of course, sunshine and the Aegean. (AP Photo/Michael Virtanen)

Η διαδρομή Αθήνα - Σαντορίνη περιλαμβάνεται στους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Ryanair για αμερικανικούς πελάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η εταιρεία μέσω της εξατομικευμένης ιστοσελίδας της για πελάτες από τις Ηνωμένες πολιτείες, διακίνησε το 2016 πάνω από 1 εκατομμύριο Αμερικανούς πελάτες στην Ευρώπη κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρουσιάζοντας 50% αύξηση σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2015.

Συγκεκριμένα, η εξατομικευμένη ιστοσελίδα της Ryanair για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε δολάρια, σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καθώς ολοένα και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τους χαμηλούς ναύλους της Ryanair για σύντομα ταξίδια ανάμεσα σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πελατών από την Αμερική που πετάξανε με την Ryanair, προήλθε από κάτοικους της Καλιφόρνια, της Νέας Υόρκης, της Φλόριντα, του Ιλινόι και του Τέξας, ενώ τα δημοφιλέστερα δρομολόγια για τους Αμερικανούς ήτανε το Δουβλίνο-Εδιμβούργο, Αθήνα-Σαντορίνη, Βαρκελώνη-Ρώμη, Φρανκφούρτη Χαν-Λονδίνο Στάνστεντ και Δουβλίνο-'Αμστερνταμ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)