ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/05/2017 08:57 EEST | Updated 13/05/2017 09:37 EEST

47χρονη αγνοούμενη βρέθηκε φυλακισμένη και δεμένη με αλυσίδες σε σπίτι στα Σεπόλια

Δεμένη με αλυσίδα στο σπίτι ενός βίαιου άνδρα στα Σεπόλια βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου η ελληνο-αυστριακής καταγωγής 47χρονη, Τερέζα Σόιμπερ, που αγνοείτο από τις αρχές Μαρτίου.

Η κόρη και η αδελφή της 47χρονης, απευθύνθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», φοβούμενες πως κάποιος αλκοολικός άνδρας, που την κακοποιούσε στο παρελθόν, μπορεί να εμπλέκονταν στην εξαφάνισή της.

Η γυναίκα τελικά εντοπίστηκε, έπειτα από πληροφορίες τηλεθεατών. Όταν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης και οι συγγενείς της αγνοούμενης, έφθασαν στο σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες, βρήκαν τη γυναίκα σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μετά τις εκκλήσεις της κόρης της, η 47χρονη, σέρνοντας κυριολεκτικά τα βήματα της, βγήκε από το σπίτι που είχε μετατραπεί σε σκοτεινή φυλακή της.

Ο άνδρας που, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το οικογενειακό περιβάλλον της, κακοποιούσε την Τερέζα Σόιμπερ, δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που έγινε η αστυνομική επιχείρηση.

«Ευτυχώς είναι ζωντανή και από δω και μπρος θα είναι πάντα υπό την προστασία μας» είπε, συγκινημένη, η κόρη της 47χρονης.