ΚΟΙΝΩΝΙΑ
31/12/2016 04:47 EET | Updated 31/12/2016 04:48 EET

Οι κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη κατέγραψαν τις κινήσεις των δολοφόνων του

youtube

Οι κάμερες ασφαλείας πρόδωσαν τον 29χρονο αστυνομικό που ομολόγησε τη δολοφονία του έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία.

Ο νεαρός άνδρας και εραστής, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο της συζύγου του πρέσβη, εμφανίζεται στο βίντεο να μπαίνει μαζί τον εξάδελφό του στο σπίτι όπου διέμενε ο Κυριάκος Αμοιρίδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα O GLOBO, τη Δευτέρα στις 19:53 ο 29χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν για περίπου μια ώρα έξω από το σπίτι. Μετά εμφανίζονται να μπαίνουν μέσα και τρεις ώρες αργότερα ο 29χρονος φεύγει μόνος του με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης. Ακολούθως επιστρέφει πεζός.

Στη συνέχεια στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης ο 29χρονος ξαναπαρκάρει έξω από το σπίτι ενώ εμφανίζεται και ο εξάδελφός του και οι δύο τους κάνουν κάτι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Το ΙΧ βρέθηκε τελικά καμένο την Πέμπτη κάτω από μια γέφυρα στην περιοχή Metropolitan Arch. Μέσα σε αυτό ήταν η απανθρακωμένη σορός του Κυριάκου Αμοιρίδη.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει οπτικό υλικό της συζύγου του πρέσβη που κατηγορείται ότι σχεδίασε τη δολοφονία με τον 29χρονο αστυνομικό και εραστή της.

Διαβάστε επίσης: H σύζυγος και ο νεαρός αστυνομικός εραστής της, συνελήφθησαν για τη δολοφονία του έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία