ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/11/2017 16:34 EET | Updated 28/11/2017 16:35 EET

Εξώδικο Μαρέβας Γκραμπόφκσι κατά Παππά, Τζανακόπουλου και δημοσιογράφων

Eurokinissi

Τη δικαστική οδό επιλέγει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφκσι, έπειτα της εμπλοκής του ονόματός της στην υπόθεση της επίμαχης αγοραπωλησίας με τη Σαουδική Αραβία και τις αναφορές για την σχέση της με τον Τζον Σφακιανάκη.

Η κ. Γκραμπόφσκι καταφέρεται κατά των κκ Παππά, Τζανακόπουλου και των δημοσιογράφων Βαξεβάνη, Βουλέλη και Φιλιππάκη ζητώντας την «αποκατάσταση της αλήθειας».

Αναλυτικά αναφέρει:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ

1. Τον Νίκο Παππά, Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης, κάτοικο ως εκ της εργασίας του Καλλιθέας Αττικής, επί της οδού Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου.

2. Τον Δηµήτριο Τζανακόπουλο, Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κάτοικο ως εκ της εργασίας του Αθηνών, επί της οδού Ηρώδου Αττικού αρ. 19.

3. Τον Κώστα Βαξεβάνη, δηµοσιογράφο, κάτοικο ως εκ της εργασίας του Καλλιθέας Αττικής, Λ. Ανδρέα Συγγρού αρ. 146.

4. Τον Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη της εφηµερίδας «Δηµοκρατία», κάτοικο ως εκ της εργασίας του Αθηνών, επί της οδού Ερατοσθένους αρ. 1.

5. Τον Νικόλα Βουλέλη, διευθυντή της εφηµερίδας «Η Εφηµερίδα των Συντακτών», κάτοικο ως εκ της εργασίας του Αθηνών, επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 8.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Σε όλη µου τη ζωή πορεύοµαι µε αξιοπρέπεια, στηριζόµενη στη δουλειά µου, στις δεξιότητες µου, στις αρχές µου και στις επιστηµονικές γνώσεις που απέκτησα, µέσα από µια ανεξάρτητη και αυτόφωτη πορεία. Είναι πασίγνωστο και τιµά το

βιογραφικό µου (σε αντίθεση µε τα λευκά βιογραφικά πολλών συκοφαντών µου) ότι µετέχω σε ένα διεθνή µη κερδοσκοπικό οργανισµό την Endeavor, η όποια έχει παρουσία - ενδεικτικά- στην Ισπανία, στην Βραζιλία, στην Τουρκία, στην Αργεντινή,

στη Χιλή, στην Αίγυπτο, στη Σαουδική Αραβία, στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φραντζίσκο, στο Ντιτρόιτ , στην Ελλάδα µας και αλλού.

1. Σκοπός της Endeavor είναι να προσφέρει διεθνώς στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τοµείς α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα δανειοδοτήσεων β) επενδύσεις γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέµατα οικονοµικής διαχείρισης,

αξιοποίησης ανθρώπινου δυναµικού και επικοινωνίας. Στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συµµετέχουν εταιρείες που απασχολούν άµεσα ή έµµεσα 12.000 εργαζόµενους. Στην Endeavor δρουν και συµβάλλουν στην ανάπτυξη 1.000

επιλεγµένοι επιχειρηµατίες και 3.000 στρατηγικοί συνεργάτες. Αναφορικά µε τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω µε την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί µαζί του. Άλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα

φυσικά πρόσωπα που συµµετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα.

Είναι βιασµός και κακοποίηση της αλήθειας -για µία ακόµη φορά- η διάδοση από τους Υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δηµήτρη Τζανακόπουλο, τις εφηµερίδες Δηµοκρατία και Εφηµερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηµατία Τζον Σφακιανάκη. Τελικά ο κρουνός των στοχευµένων ψευδών εναντίον µου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσηµη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δηµόσια µε τον σύζυγο µου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρµοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος των συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όµως -ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είµαστε όλοι ίδιοι.

Κατόπιν των ανωτέρω και µε τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώµατός µου

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ

Να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος µου προσβολή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω.

Αθήνα, 28 Νοεµβρίου 2017

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Sponsored Post