ΕΙΔΗΣΕΙΣ
03/07/2017 16:37 EEST | Updated 03/07/2017 16:38 EEST

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε τις ανοησίες που συγκροτούν την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ

SOOC

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποχρέωσε στη Βουλή τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει την δήλωσή του στο Politico σύμφωνα με την οποία η τρομοκρατία σχετίζεται μόνο με την Αριστερά. Αυτό επισημαίνει κυβερνητικός αξιωματούχος αποτιμώντας την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

Ο Κ. Μητσοτάκης «συνέχισε τις ανοησίες που συγκροτούν την αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά πλήρως στοιχισμένος πίσω από τους ακροδεξιούς του κόμματός του, με τους οποίους βρίσκεται σε πλήρη ταύτιση», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι «μόνο στο τέλος της συζήτησης και κατόπιν της πίεσης του πρωθυπυργού για τη δήλωσή του στο Politico, αναγκάστηκε να ανακαλέσει για τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά».

«Ο Κ. Μητσοτάκης προκάλεσε συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία για να έρθει να μας πει για τις αναρτήσεις του Π. Καμμένου στα social media και να συνεχίσει την εκπροσώπηση σκοτεινών συμφερόντων και εν τέλει να μην πει τίποτα επί της ουσίας για την οικονομία» υπογράμμισε ο κυβερνητικός αξιωματούχος μιλώντας με δημοσιογράφους και υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «απλά επανάλαβε το success story Σαμαρά, το οποίο αποδόμησε για ακόμη μία φορά ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι οι σημερινές προοπτικές δυναμικής ανάκαμψης της οικονομίας ουδεμία σχέση έχουν με το 2014».

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ξέχασαν ξαφνικά αυτό που τόσο καιρό έλεγαν, πως καταστρέφεται η χώρα και έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως το κλίμα για την ελληνική οικονομία βελτιώνεται, ενισχύεται η εμπιστοσύνη διεθνώς και οι αποδόσεις των ομολόγων σημειώνουν χαμηλά κρίσης, διότι οι επενδυτές περιμένουν τη δήθεν επόμενη κυβέρνηση!» σημείωσε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.