Είναι αυτή η εικόνα ο ορισμός της οικειότητας στα σύγχρονα ζευγάρια;

Αν είστε σε σχέση και δεν συγκατοικείτε με τον/τη σύντροφό σας, τότε τα πράγματα είναι πολύ απλά, καθώς η συμβίωση, όσο όμορφη κι αν είναι, δημιουργεί και κάποια προβλήματα.

Όπως, ας πούμε, τι γίνεται αν το σπίτι διαθέτει ένα μπάνιο και το χρειάζεστε και οι δύο την ίδια στιγμή; Φαίνεται πως σε αυτή τη θέση έχει βρεθεί και ο James Needham, ένας νέος καλλιτέχνης, ο οποίος ζωγράφισε ένα νέο ζευγάρι που βρίσκεται ταυτόχρονα σε μια τουαλέτα κι έγινε viral.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγός του, Alix Needham, τον ρώτησε αν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει συμπεριλάβει ποτέ και τους δύο σε μια ζωγραφιά κι εκείνος δημιούργησε την πιο πάνω εικόνα.

«Προσπάθησα να απεικονίσω την οικειότητα και την αγάπη ενός σύγχρονου ζευγαριού. Ήθελα μια εικόνα πιο κοντά στην πραγματικότητα», εξηγεί ο ίδιος και μάλλον τα κατάφερε αν αναλογιστεί κανείς ότι στην πλατφόρμα imgur.com η ζωγραφιά του απέσπασε 886,491 likes.

Όσον αφορά στα σχόλια του κοινού, οι αντιδράσεις ποικίλουν. Κάποιοι λένε πως πρόκειται για την πιο ειλικρινή έκφραση αγάπης που έχουν δει ποτέ και κάποιοι άλλοι δεν το εκτίμησαν και τόσο, αφού δήλωσαν ορθά κοφτά ότι δε θα έκαναν ποτέ την ανάγκη τους μπροστά στο/στη σύντροφό τους.

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιταλική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά