ΔΙΕΘΝΕΣ
20/12/2018 14:11 EET | Updated 20/12/2018 15:14 EET

Είναι επίσημο; Παντρεύεται ο Πούτιν;

Είναι ζήτημα τιμής...

Sasha Mordovets via Getty Images
H Ρωσίδα Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φήμες ήθελαν να συνδέεται αισθηματικά ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Θα την αποκαταστήσει την κοπέλα... 

Ο λόγος για τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος κατά την 14η ετήσια συνέντευξη Τύπου κλήθηκε να απαντήσει σε μια ιδιαίτερα προσωπική ερώτηση. 

«Πότε θα παντρευτείτε;» τόλμησε να ρωτήσει ο δημοσιογράφος. 

Ο Πούτιν, ο οποίος ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με την ιδιωτική του ζωή, δεν δίστασε αυτή τη φορά να αποκαλύψει ελάχιστα, τόσο όσο χρειάζεται για να εξάψει το ενδιαφέρον. 

«Ως αξιοπρεπής άνδρας, κάποια στιγμή θα πρέπει να παντρευτώ» είπε χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για την τυχερή ή την ημερομηνία που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ASSOCIATED PRESS
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την πρώην σύζυγό του Λουντμίλα

 Έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνθηκε στον δημοσιογράφο και τον ρώτησε αν είναι παντρεμένος και όταν του απάντησε θετικά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν χαριτολογώντας σχολίασε: «Είναι παντρεμένος και θέλει να είμαι κι εγώ το ίδιο καλά όπως αυτός».

Σημειώνεται πως ο Ρώσος πρόεδρος ήταν επί τρεις δεκαετίες παντρεμένος με την Λουντμίλα Πουτίνα με την οποία ωστόσο χώρισε το 2013. Αυτοί που ξέρουν λένε πως της τον έκλεψε η Χρυσή Ολυμπιονίκης και καλλονή Αλίνα Καμπάεβα, μάλιστα οι φήμες για κάποιο διάστημα οργίαζαν και ήθελαν τον κ. Πούτιν να έχει παντρευτεί κρυφά .

Alexei Nikolsky via Getty Images

Sponsored Post