Είναι πλέον επίσημο: Η Pippa Middleton επιβεβαιώνει και δημόσια την εγκυμοσύνη της

Είναι πλέον επίσημο: Η Pippa Middleton επιβεβαιώνει και δημόσια την εγκυμοσύνη της
|
POOL New / Reuters

Λίγες ημέρες πριν το γάμο του πρίγκιπα Harry, φήμες ήθελαν την Pippa Middleton να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, James Matthews.

Η μικρότερη αδερφή της Δούκισσας του Cambridge επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη μέσα από ένα άρθρο που έγραψε σε στήλη fitness του περιοδικού Waitrose Weekend. Η στήλη της Pippa, με τίτλο Exercising During Pregnancy, αναφέρεται στην προσαρμογή στην αθλητική ρουτίνα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου. Η Pippa είναι δρομέας μαραθωνίου και γενικά γυμνάζεται πολύ.

«Όταν έμαθα τα χαρμόσυνα νέα ότι είμαι έγκυος, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να προσαρμοστώ στην καθημερινή μου ρουτίνα και να βρω έναν τρόπο να συνεχίσω να γυμνάζομαι με ασφάλεια το πρώτο τρίμηνο», έγραψε στη στήλη.

«Είμαι φανατική για τα σπορ και έχω ψάξει σε πολλά βιβλία και sites όσον αφορά την άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Απογοητεύτηκα από το πόσες λίγες πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις και επειδή αυτή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, είχα τόσα πολλά αναπάντητα ερωτήματα».

Σε αντίθεση με την αδερφή της Kate που και στις τρεις εγκυμοσύνες υπέφερε από πρωινή ναυτία, η Pippa δεν είχε κανένα τέτοιο σύμπτωμα. «Ήμουν τυχερή. Αυτό σήμαινε ότι μπορούσα να συνεχίσω να αθλούμαι με τη βοήθεια ειδικών. Παρατήρησα το σώμα μου που άλλαξε, αλλά μέσω της αποτελεσματικής άσκησης, αισθάνθηκα ότι αυτή θα ενδυνάμωνε μια υγιή εγκυμοσύνη, γέννα και ξεκούραση».

Πηγή: Elle

Προτείνετε μια διόρθωση