ΔΙΕΘΝΕΣ
25/08/2019 15:15 EEST | Updated 25/08/2019 15:16 EEST

Εκανε παράπονο για διατάραξη κοινής ησυχίας σε ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Θυσιάστηκε για να σώσει την οικογένεια του.

The Guardian

Ένας Βρετανός πατέρας πέθανε σε ξενοδοχείο της Ταϊλάνδης, στην προσπάθεια του να προστατέψει την οικογένειά του, όταν ένας άλλος πελάτης του ξενοδοχείου εισέβαλε στο δωμάτιό τους και του επιτέθηκε.

Ο Αμίτπαλ Σινγκ Μπαζάι, από το δυτικό Λονδίνο, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άνδρα που έμενε στο διπλανό δωμάτιο, επειδή του παραπονέθηκε για την φασαρία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σύζυγός του.

Η Μπάντνα Μπαζάι δήλωσε στην αστυνομία πως βρίσκονταν στην Ταϊλάνδη με τον σύζυγό της και τον δίχρονο γιο τους για διακοπές και την Τετάρτη δυνατοί θόρυβοι από το διπλανό δωμάτιο τους ξύπνησαν αργά την νύχτα και διαπίστωσαν πως κάποιος προσπαθούσε να ανοίξει βίαια την μπαλκονόπορτά τους.

«Ο σύζυγός μου προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον εξαγριωμένο άνδρα και και με παρακάλεσε να φύγω από το δωμάτιο και να σώσω τον γιο μας».

Η Μπάτνα βγήκε έξω από το ξενοδοχείο και αφού απομακρύνθηκε αρκετά, κρύφτηκε κάτω από ένα δέντρο και κάλεσε στην υποδοχή για βοήθεια. Ενημερώθηκε για τον θάνατο του άνδρα της μερικές ώρες αργότερα, όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο στις 4 το πρωί.

Το υπουργείο εξωτερικών της Νορβηγίας επιβεβαίωσε ότι ένας από τους πολίτες του είχε συλληφθεί στην Ταϊλάνδη και ζητούσε προξενική βοήθεια, αναφέρει το BBC. 

Τα Νέα του Πουκέτ ανέφεραν ότι ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία.

πηγή: The Guardian

 

Sponsored Post