ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/10/2018 14:29 EEST | Updated 24/10/2018 14:34 EEST

«Έλεγα στον Παντελίδη να μην τρέχει κι αύξανε ταχύτητα» λέει η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε μαζί του στο αμάξι

Facebook

«Έλεγα στον Παντελίδη να μην τρέχει κι αύξανε ταχύτητα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Μίνα Αρναούτη, που επέβαινε στο όχημα μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή το μοιραίο βράδυ.

 

 

Όπως είπε, η ίδια και η Φρόσω Κυριάκου εκείνο το βράδυ συναντήθηκαν με τον Παντελίδη και ο τραγουδιστής πρότεινε να πάνε σε φιλικό σπίτι για να παίξουν χαρτιά.

Διαβάστε επίσης: Το χρονικό της υπόθεσης Παντελίδη

«Πίστευα ότι θα είναι ένα σπίτι που θα μαζευόμασταν και όχι χώρος διαμορφωμένος ειδικά για αυτόν το σκοπό. Χρειαζόσουν τουλάχιστον 5.000 ευρώ για να μπεις στο παιχνίδι κι έτσι εμείς απλώς περιμέναμε πότε ο Παντελής θα τελειώσει για να φύγουμε» είπε.

 

 

Όσον αφορά στο δυστύχημα, είπε πως «ο Παντελής αύξησε ξαφνικά ταχύτητα. Παρότι του έλεγα να μην τρέχει, δεν με άκουγε. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυξάνει ταχύτητα, μετακινήθηκα από το κέντρο των πίσω καθισμάτων, που καθόμουν, στα δεξιά πίσω από το συνοδηγό και έβαλα ζώνη. Καταλάβαινα ότι πάμε για τον τοίχο, έχω υπάρξει ξανά θύμα τροχαίου στο παρελθόν και στιγμές πριν την σύγκρουση προσπάθησα να σκεφτώ σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου να πάω για να χτυπήσω λιγότερο. Θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, άκουγα εκκωφαντικούς θορύβους από τις λαμαρίνες και τα χαλίκια που έμπαιναν στο αυτοκίνητο.  Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από τα λεπτά μετά το τροχαίο».

 

Eurokinissi

 

Τα δύο κορίτσια, που τραυματίστηκαν επίσης κατά το δυστύχημα (η Αρναούτη πολύ σοβαρά) βρίσκονταν στο αυτοκίνητο με τον δημοφιλή τραγουδιστή το μοιραίο βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2016.  Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης.