ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/04/2021 19:54 EEST

Ελλη Παπαγεωργακοπούλου: Φίλοι καλλιτέχνες στο πλευρό του παιδιού της με ειδικό λογαριασμό

Ντένης Ηλιάδης, Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Λάνθιμος, Θωμάς Μοσχόπουλος.

ΚΘΒΕ
Έλλη Παπαγεωργακοπούλου

Δύο ημέρες μετά την αιφνίδια «αναχώρηση» της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, σε ηλικία 55 ετών, πέντε φίλοι και συνεργάτες της άνοιξαν λογαριασμό με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ανατροφή του παιδιού της. 

Οι Ντένης Ηλιάδης, Νίκος Καραθάνος, Λένα Κιτσοπούλου, Γιώργος Λάνθιμος και Θωμάς Μοσχόπουλος δεσμεύονται ότι θα είναι στο πλάι του παιδιού και ότι «τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του».

Το σημείωμα που συνυπογράφουν είναι το εξής

«Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της.

Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ  6017 0400 56698

IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του.

Οι φίλοι και συνεργάτες της Έλλης - αλφαβητικά

Ντένης Ηλιάδης

Νίκος Καραθάνος

Λένα Κιτσοπούλου

Γιώργος Λάνθιμος

Θωμάς Μοσχόπουλος». 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Άννα Τσουρή / Μαζί για το Παιδί, τηλ 210 74 82 690    

info@mazigiatopaidi.gr