ΔΙΕΘΝΕΣ
20/02/2020 14:28 EET | Updated 20/02/2020 14:33 EET

Ελληνολιβανέζος προκάλεσε πανικό σε πτήση - Ξυρίστηκε στον αέρα και τον πέρασαν για τρομοκράτη

Ο ίδιος περιγράφει την περιπέτεια που έζησε άθελά του.

Reddit/GallowBoob

Τον τρόμο σκόρπισε σε πτήση από την Ευρώπη (σ.σ. δεν διευκρινίζει τη χώρα) στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών ένας Ελληνολιβανέζος, που είχε την ατυχή ιδέα να ξυριστεί στην τουαλέτα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με αποτέλεσμα επιβάτες και πλήρωμα να πιστέψουν πως πρόκειτο για τρομοκράτη.

Οπως εξήγησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο reddit, η πτήση ήταν διάρκειας 9 ωρών και λίγες ώρες μετά την προγραμματισμένη προσγείωση έπρεπε να παρευρεθεί σε μια πολύ σημαντική συνάντηση επαγγελματικής φύσεως.

Reddit

Σκέφτηκε, λοιπόν, να φρεσκαριστεί και να ξυριστεί στον αέρα, εκμεταλλευόμενος τον άπλετο χρόνο που είχε στη διάθεσή του. Χωρίς να το πολυσκεφτεί πήρε το νεσεσέρ με τα απαραίτητα καλλυντικά προιόντα και μπήκε στην τουαλέτα.

Μετά από 5 λεπτά παραμονής του εκεί, όμως, άρχισαν να του χτυπούν την πόρτα. Εκείνος δεν έδωσε σημασία καθώς το ξύρισμα βρισκόταν στη μέση ενώ ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω.

Λίγα λεπτά αργότερα τα χτυπήματα στην πόρτα επανήλθαν ακόμη πιο έντονα αυτή τη φορά. Ο Ρομπ Αλαμ, 33 ετών, αποφάσισε να ανοίξει με τους αφρούς στο πρόσωπο.

Οπως λέει, έκπληκτος αντίκρισε μπροστά του 3 έντρομους αεροσυνοδούς -  δύο γυναίκες και έναν άνδρα -  οι οποίοι άρχισαν να τον ρωτούν τι συμβαίνει. Νωρίτερα, αρκετοί επιβάτες είχαν εκφράσει στα μέλη του πληρώματος τις ανησυχίες τους για τον ύποπτο νεαρό που είχε κλειστεί με ένα τσαντάκι στην τουαλέτα, φοβούμενοι πως πρόκειται για επίδοξο τρομοκράτη.

Reddit

Τελικά, ο 33χρονος τους έδειξε τα μέιλ του με το προγραμματισμένο επαγγελματικό ραντεβού και τους εξήγησε γιατί καλωπιζόταν. Ταυτόχρονα τους ενημέρωσε πως αν και μισός Λιβανέζος ήταν γεννημένος χριστιανός, αίροντας και τις τελευταίες ανησυχίες τους.

Και κάπως έτσι έληξε η παρεξήγηση με τον άκακο «τρομοκράτη» και τους τρομοκρατημένους επιβαίνοντες να ξεσπούν σε γέλια...

Sponsored Post