ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/09/2020 12:08 EEST | Updated 22/09/2020 12:09 EEST

Elysium Boutique Hotel: από τα ξενοδοχεία που κέρδισαν το στοίχημα του καλοκαιριού

Οι εξατομικευμένες υπηρεσίες και η υψηλού επιπέδου φιλοξενία, ήταν αυτές που καθόρισαν την τουριστική κίνηση εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Elysium Boutique Hotel
c

Το καλοκαίρι του 2020, ήταν και θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, το πιο διαφορετικό καλοκαίρι, μεταπολεμικά. Η πανδημία του κορονοϊού, συνετέλεσε ώστε να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην κοινωνική και οικονομική ζωή στον πλανήτη, με τη χώρα μας να μην διαφεύγει της δύσκολης κατάστασης.

Ο τουρισμός, ο οποίος αποτελεί τη λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας, δέχθηκε μεγάλο πλήγμα, με τα ξενοδοχεία να υφίστανται ισχυρή πίεση, αφού πολλά δεν άνοιξαν καθόλου και όσα λειτούργησαν προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν γενναία την κατάσταση.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως τελικά φάνηκε, ξενοδοχεία που μπόρεσαν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και η υψηλού επιπέδου φιλοξενία, ήταν αυτά που κατάφεραν να λειτουργήσουν με αξιοπρέπεια και με αξιοσημείωτες πληρότητες, καθώς πολλοί ξένοι, αλλά και Ελληνες ταξιδιώτες, επέλεξαν έναν, όσο το δυνατόν, πιο ασφαλή τρόπο διακοπών.

Το Elysium Boutique Hotel, το οποίο απέχει μόλις 20 λεπτά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, στην περιοχή της Ανάληψης Χερσονήσου, συγκαταλέγεται σε αυτά τα ξενοδοχεία που είχαν να δυνατότητα να κινηθούν σε υψηλά standards πληρότητας.

Παρέχοντας adults-only εμπειρία στους επισκέπτες του και εμπνευσμένο από τους μύθους της Αρχαίας Ελλάδας, το 5άστερο ξενοδοχείο έδωσε διαπιστευτήρια φιλοξενίας και αναμένεται να παραμείνει ανοικτό έως τον Οκτώβριο.

Διαθέτοντας 83 δωμάτια, 2 εστιατόρια, μπαρ, κεντρική αλλά και ιδιωτικές πισίνες, σε συνδυασμό με το ιδιωτικό κομμάτι της αμμώδους παραλίας, το μεγάλο spa και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, καλύπτει όλες τις ανάγκες φιλοξενίας, σε σύγχρονο περιβάλλον καλαισθησίας, ιδιωτικότητας και άνεσης και αρμονίας, με προσωποποιημένες υπηρεσίες και έμφαση στη γαστρονομία δια χειρός Λευτέρη Σουλτάτου.

Στο Elysium Boutique Hotel, έχουν εφαρμοστεί από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του, τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό η ομαλότητα στη διαμονή και στην εμπειρία των επισκεπτών - κάτι το οποίο επιτυγχάνεται στον απόλυτο βαθμό μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο βραβεύτηκε το 2019 με Gold Award στα Greek Hospitality Awards, ως το καλύτερο Boutique Hotel στην Ελλάδα. Επίσης, για το 2020, αποτελεί, για 2η συνεχή χρονιά, την Travellers’ Choice για τους χρήστες του Tripadvisor, ενώ έχει πιστοποιηθεί και με το σήμα Green Key για την περιβαλλοντική του ταυτότητα.

Elysium Boutique Hotel
Elysium Boutique Hotel
Elysium Boutique Hotel
Elysium Boutique Hotel
Elysium Boutique Hotel