ΔΙΕΘΝΕΣ
17/05/2021 07:07 EEST

Σενάριο για θρίλερ: Ανακάλυψε κρυφή σκάλα στην ντουλάπα που οδηγούσε σε σκοτεινό υπόγειο

Το κείμενο στην οθόνη αναφέρει «σίγουρα κάποιος έχει μείνει εδώ».

TikTok
TikTok

Ένας χρήστης του TikTok ανακάλυψε ένα υπόγειο κάτω από το δάπεδο της ντουλάπας του, το οποίο δεν ήξερε ότι υπήρχε και οι χρήστες του TikTok παρομοίωσαν την περίεργη ανακάλυψή του με την πλοκή μιας ταινίας τρόμου.

Ο χρήστης που δημοσίευσε το βίντεο δείχνει στους θεατές μια ντουλάπα αποθήκευσης, η οποία κρύβει μια σκοτεινή σκάλα στο δάπεδό της, αποκαλύπτοντας μια τρύπα στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχει τσιμέντο. Αφού κατεβαίνει τις σκάλες, ο TikToker αποκαλύπτει ότι το υπόγειο είναι γεμάτο με σχισμένες αφίσες και ράφια με σκόνη. Το κείμενο στην οθόνη αναφέρει «σίγουρα κάποιος έχει μείνει εδώ».

Το βίντεο είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές και περισσότερες από 29.000 «μου αρέσει».

«Απλά κλείστε το και ενεργήστε σαν να μην το βρήκατε ποτέ», σχολίασε κάποιος χρήστης.

Άλλοι δεν εξεπλάγησαν από το κρυφό υπόγειο.

«Δεν βλέπουν οι άνθρωποι κατόψεις και έργα σε σπίτια πριν από την αγορά;» ρώτησε ένας χρήστης.

«Fam, αυτό είναι συνηθισμένο στα σπίτια του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε άλλο άτομο.

Ο χρήστης @ abi_mia14 δεν είναι το πρώτο άτομο που καταγράφει τις εκπληκτικές ανακαλύψεις μέσα στο σπίτι του στο TikTok. Σε όλη την πλατφόρμα, οι χρήστες έχουν δημοσιεύσει εκατοντάδες βίντεο με τα απροσδόκητα ευρήματά τους.

Τον Απρίλιο, ένα ζευγάρι ανακάλυψε ένα κρυφό ντους ανακαινίζοντας το σπίτι τους και μια άλλη TikToker έγινε viral τον Μάρτιο αφού βρήκε ένα ολόκληρο διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της

Πηγή: INSIDER