ΔΙΕΘΝΕΣ
09/12/2019 18:31 EET

Εννιάχρονη ντράμερ βάζει «φωτιά» στην εκπομπή της Ελεν Ντε Τζένερις παίζοντας Νιρβάνα

«Βλέποντας τον Ρίνγκο Σταρ να παίζει ντραμς, ενθουσιάστηκα και αποτέλεσε το κίνητρο μου να ασχοληθώ με αυτά».

Είναι γνωστό πως η Ελεν Ντε Τζένερις, φέρνει στην εκπομπή της παιδιά - θαύματα προκειμένου να τα συστήσει στο ευρύ κοινό. Και ναι. Το να βλέπει κανείς μικρά παιδιά να παίζουν μουσικά όργανα καλύτερα από ενήλικες είναι πάντα κάτι το εκπληκτικό.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, είχε καλεσμένη στο στούντιο, την ηλικίας εννέα ετών, Νάντι Μπούσελ, από το Ιπσουιτς της Αγγλίας και την ρώτησε πως και παίζει ντραμς από τεσσάρων χρονών.

«Τα Σαββατοκύριακα, κάνουμε στο σπίτι πανκέικς και μου αρέσει να ακούω τους Beatles. Βλέποντας τον Ρίνγκο Σταρ να παίζει ντραμς, ενθουσιάστηκα και αυτό ήταν το κίνητρο για να ασχοληθώ με αυτά».

Βέβαια, δεν είναι όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι με το χόμπι της Νάντι.  Ένας από τους γείτονες της, είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την επιλογή της μικρής, αναγκάζοντας την να μεταφέρει τα ντραμς από το μπροστινό μέρος του σπιτιού στο πίσω.

«Όποτε γυρνούσα από το σχολείο στο σπίτι και τον συναντούσα είχε πάντα το ύφος ενός πολύ δύστροπου ανθρώπου».

Η Νάντι κατά την διάρκεια της εκπομπής, έπαιξε το τραγούδι των Νιρβάνα, «In Bloom», πετώντας μάλιστα τις μπαγκέτες της στον αέρα κατά την ολοκλήρωση του σόλο. 

Η Ελεν Ντε Τζένερις για να την ευχαριστήσει που αποδέχτηκε την πρόσκληση της, της χάρισε ένα ολοκαίνουργο μπάσο.

Πηγή: The Rolling Stone