ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/07/2018 15:55 EEST

Εντυπωσιακές εικόνες από φυτεία μέσα σε δάσος στη Βοιωτία – Τα ΕΚΑΜ συνέλαβαν δραπέτη για δολοφονία

Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. μέσα σε δύσβατη δασώδη περιοχή στη Στεφάνη Βοιωτίας.

Συνολικά εκριζώθηκαν 970 δενδρύλλια κάνναβης και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, υπεύθυνοι για την οργάνωση, τη καλλιέργεια και την εποπτεία της φυτείας.

Μετά από πληροφορία για ύπαρξη παράνομων καλλιεργειών στο συγκεκριμένο σημείο, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έθεσαν υπό παρακολούθηση το χώρο και διαπίστωσαν το εύρος της φυτείας και την υποδομή διαμονής των υπεύθυνων της καλλιέργειαςκ, όπως και την υποδομή για ύδρευση.

Χθες Πέμπτη οργανώθηκε επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με την Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, για την σύλληψη των καλλιεργητών και την εκρίζωση των δενδρυλλίων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν οι τρείς αλλοδαποί υπεύθυνοι για την οργάνωση, καλλιέργεια και εποπτεία της φυτείας, ηλικίας 25, 28 και 37 ετών. Αναζητείται ομοεθνής συνεργός τους.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος συλληφθείς τυγχάνει δραπέτης Σωφρονιστικού Καταστήματος, στο οποίο ήταν έγκλειστος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Επιπρόσθετα, στο παράπηγμα που βρισκόταν εντός του χώρου της φυτείας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -30,9- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

 

Sponsored Post