Εντοπίστηκε ο οδηγός που τραυμάτισε και εγκατέλειψε μητέρα με το παιδί της στη Λ. Κηφισού

Το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου, 2022.
Eurokinissi

Εντοπίστηκε ο οδηγός εμπλεκόμενου οχήματος σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, που σημειώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα της στη Λ. Κηφισού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού και του ανήλικου παιδιού της.

Για το συμβάν η ΕΛΑΣ είχε εκδόσει Δελτίο Τύπου σχετικά με αναζήτηση πληροφοριών.

«Αναζητούνταν πληροφορίες αναφορικά με Ι.Χ. άγνωστου αριθμού κυκλοφορίας, λευκού χρώματος, τύπου σεντάν και παλαιότητας πέραν της δεκαετίας, για το οποίο διερευνούνταν η συμμετοχή–εμπλοκή του στο ατύχημα».

Οπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «Μετά από επισταμένες έρευνες του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού και στοιχείων από βάσεις δεδομένων, εντοπίστηκε, πρωινές ώρες της 20-11-2022, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με συναφή ως άνω χαρακτηριστικά, το οποίο επιπροσθέτως έφερε εμφανή σημεία πρόσφατης επισκευής».

«Μετά τη διενέργεια πλήρους τροχονομικού ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού και ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο ως άνω οδηγός κλήθηκε και μετέβη στην έδρα του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, όπου αφού εξετάστηκε περαιτέρω, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο εν λόγω τροχαίο ατύχημα».

Ο οδηγός είναι ξένης υπηκοότητας. Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ΕΡΤ News

Πήγαινε στην αρχική σελίδα