ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/05/2019 09:07 EEST

Εντοπίστηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στο Κορωπί

Ο 40χρονος δεν συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μετά από σύγκρουση βυτιοφόρου καυσίμων και φορτηγού που μετέφερε κρέατα.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας και της Ασφάλειας Αττικής, όλες τις προηγούμενες ημέρες έψαξαν κάθε μέτρο του δρόμου, εξέτασαν υλικό από κάμερες ασφαλείας, πήραν δεκάδες καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και τελικά έφτασαν στα ίχνη του 40χρονου. Πρόκειται για Έλληνα με ολλανδικό διαβατήριο, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων. Οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του, με τον 40χρονο να αρνείται αρχικά κάθε εμπλοκή του. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν τα πειστήρια τότε «έσπασε» και ομολόγησε πως πραγματοποίησε επικίνδυνη προσπέραση.

Ο 40χρονος δεν συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ωστόσο, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη. Μία ακόμη λεπτομέρεια είναι ότι εξετάστηκε και το όχημα του, όμως, δεν είχε κάποια σημάδι πρόσκρουσης ή κάτι άλλο που να υποδεικνύει εμπλοκή στο τροχαίο δυστύχημα.