ΔΙΕΘΝΕΣ
21/02/2020 13:15 EET

ΗΠΑ: 11χρονη έγινε μαμά και κατηγορούνται 3 συγγενείς της

17χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αιμομιξία, βιασμό και σοδομισμό.

tzahiV via Getty Images
Protect your children wherever they are

Ένα κορίτσι στο Μισούρι των ΗΠΑ γέννησε σε ηλικία 11 ετών στο σπίτι της στο Σέιντ Λούις και τώρα 3 συγγενείς της κατηγορούνται για το περιστατικό.  

Σύμφωνα με το USA Today, ένας 17χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αιμομιξία, βιασμό και σοδομισμό. Σύμφωνα με τις αρχές, ο ίδιος δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν έγκυος. 

Ακόμα άλλα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα κατηγορούνται για παιδική κακομεταχείριση και αμέλεια, καθώς δεν παρείχαν στην 11χρονη την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη. 

Η αστυνομία ασχολήθηκε με το περιστατικό, όταν ένας άνδρας πήγε στο νοσοκομείο στις 11 Φεβρουαρίου κουβαλώντας ένα νεογέννητο με πυρετό και ακόμα συνδεδεμένο με το ομφάλιο λώρο. 

Ενώ ο άνδρας στην αρχική του δήλωση είπε πως κάποιος άφησε το μωρό στην πόρτα του σπιτιού του, στη συνέχεια δήλωσε πως ήταν συγγενής του. Ανέφερε επίσης στις αρχές πως δεν ήξερε ότι η 11χρονη ήταν έγκυος ή ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά. 

Οι αρχές βρήκαν την 11χρονη στο σπίτι της, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα StLouis Post-Dispatch. Κανένας από τους 3 κατηγορούμενους δεν εκπροσωπείται από δικηγόρο. 

Η εγγύηση έχει οριστεί στα 10.000 δολάρια για τον άνδρα και την γυναίκα.  

Πηγή: usatoday