ΔΙΕΘΝΕΣ
28/01/2019 11:47 EET | Updated 28/01/2019 11:56 EET

ΗΠΑ: Αγόρι τριών ετών χάθηκε στο δάσος και λέει ότι το έσωσε μία αρκούδα

Να το πιστέψουμε;

HuffPost US

Μία περίπτωση που μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι οι ιστορίες του Μόγλη μπορεί να μην συνέβαιναν μόνο στην φαντασία του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ.  

Διασώστες στη Βόρειο Καρολίνα των ΗΠΑ δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν το αγοράκι, ηλικίας τριών ετών, που εντόπισαν σε δασώδη περιοχή, τους είπε ότι επέζησε με τη βοήθεια μιας φιλικής αρκούδας. 

Το παιδί βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, σε άθλια κατάσταση. Ήταν βρεγμένο, σχεδόν παγωμένο, αλλά κατάφερε να πει στους διασώστες το εξής: «Είχα μια αρκούδα στο δάσος που με έσωσε». Το επιβεβαίωσε και ο σερίφης της κομητείας Κρέιβεν, Τσιπ Χιουζ.

 

Tα ίδια επανέλαβε το παιδί και στους δικούς του. «Είπε ότι ήταν με μια αρκούδα επί δύο ημέρες», έγραψε η θεία του, Μπριάνα Χάθαγουεϊ στο Facebook. «Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο να τον προστατέψει. Συμβαίνουν και θαύματα».

 

Το αγοράκι έπαιζε με άλλα δύο παιδιά στην πίσω αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι και ανζητείτο από την περασμένη Τρίτη.

Οι Αρχές σήμαναν συναγερμό και αμέσως ξεκίνησε έρευνα με τη συμμετοχή ελικοπτέρων, drones, ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, δυτών και εκατοντάδων εθελοντών, αλλά την Πέμπτη η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που δόθηκε εντολή στους εθελοντές να αποχωρήσουν από την έρευνα. Τελικά κάποιος ανέφερε ότι άκουσε κλάμματα παιδιού μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους κι έτσι εντόπισαν οι διασώστες τον μικρό Κέισι.

Πηγή: HuffPost US

 

Sponsored Post