ΗΠΑ: Η σορός ενός 3χρονου κοριτσιού βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο δείχνει την στιγμή της εξαφάνισης

Φέρεται να ανήκει στην Καμίλ Μακίνεϊ που εξαφανίστηκε πριν 10 μέρες έξω από το σπίτι της- Τι αποκαλύπτει η κάμερα ασφαλείας για τους δράστες.
Associated Press

Το άψυχο σώμα ενός τρίχρονου κοριτσιού βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στο Μπέρμινγχαμ, Αλαμπάμα και σύμφωνα με την αστυνομία φέρεται να ανήκει στην Καμίλ Μακίνεϊ, που είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες, έξω από την πολυκατοικία που ζούσε.

Σύμφωνα με το CNN, δύο άτομα φέρονται να σχετίζονται με την εξαφάνιση του μικρού κοριτσιού. Η Ντέρικ Ίρισα Μπράουν, 29 και ο Πάτρικ Στάλγουόρθ, 39, ανακρίθηκαν από την αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα μετά την δημοσίευση πλάνων από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και την κατάθεση μαρτύρων, που τους τοποθετούν στο μέρος της εξαφάνισης.

Ο Πάτρικ Στάλγουόρθ, 39 ετών.
Ο Πάτρικ Στάλγουόρθ, 39 ετών.
Associated Press
Η Ντέρικ Ίρισα Μπράουν, 29 ετών.
Η Ντέρικ Ίρισα Μπράουν, 29 ετών.
Associated Press

Οι δύο καταζητούμενοι εθεάθησαν μέσα σε ένα βανάκι στην περιοχή που χάθηκε η Καμίλ στις 12 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε η αστυνομία σε συνέντευξη τύπου, ο κάδος που βρέθηκε το σώμα βρισκόταν πολύ κοντά στην πολυκατοικία, όπου εθεάθη η Καμίλ, λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Ο δικηγόρος του Στάλγουόρθ ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα για την εξαφάνιση, ούτε ξέρει τον λόγο για τον οποίο συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως η εξαφάνιση της Καμίλ ήταν προσχεδιασμένη και οι κατηγορούμενοι έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους, την Τρίτη, που πιθανότατα τους δόθηκε η ευκαιρία. Περισσότερα αναμένονται να γίνουν γνωστά μετά την ανάκρισή τους.

«Χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να εξαφανιστεί κάποιος. Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι όλοι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η Καμίλ βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων την ημέρα της εξαφάνισης, στην ίδια πολυκατοικία που ζούσε. Πληροφορίες αναφέρουν πως μάλλον απήχθη από έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα σε ένα μαύρο SUV.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει την Καμίλ να παίζει μαζί με ένα άλλο 3χρονο παιδί ενώ δύο άνδρες βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία. Στα πλάνα φαίνεται ένας από τους άνδρες να πλησιάζει τα παιδιά πρώτος και να απομακρύνεται και ύστερα ο δεύτερος άνδρας φαίνεται να τα πλησιάζει και να συνομιλεί μαζί τους. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά να ακολουθούν τον δεύτερο άνδρα έξω εκτός του πεδίου της κάμερας.

Και οι δύο άνδρες αναζητούνται από τις αρχές για περισσότερες πληροφορίες. Η Καμίλ φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι με σχέδιο λεοπάρδαλης την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή.

πηγή: cnn