ΔΙΕΘΝΕΣ
15/02/2020 13:36 EET | Updated 15/02/2020 15:13 EET

ΗΠΑ: Εργαζόμενος στα Wendy's έκανε μπάνιο εκεί που πλένουν τα πιάτα και απολύθηκε

«Είναι σα να είμαι σε τζακούζι. Περνάω τέλεια».

Youtube

Απίστευτο και όμως αληθινό. Εργαζόμενος στην γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων «Wendy’s», στις Ηνωμένες Πολιτείες, απολύθηκε όταν βίντεο διέρρευσε στην εφαρμογή διαμερισμού βίντεο, «Tik Tok», στο οποίο φαινόταν να κάνει μπάνιο στην κουζίνα του εστιατορίου.

Το περιστατικό συνέβη σε υποκατάστημα της γνωστής εταιρείας που φημίζεται για τα τετράγωνα μπέργκερ, στην περιοχή του Γκρίνβιλ, στην πολιτεία του Μίσιγκαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος, αφού γέμισε τον νεροχύτη της κουζίνας, τη γνωστή «λάντζα», όπου γίνεται το πλύσιμο προϊόντων και σκευών, μπήκε μέσα προκειμένου να απολαύσει ένα εξαιρετικό αφρόλουτρο.

Όπως ήταν φυσικό, μόλις το βίντεο κυκλοφόρησε στο Facebook, έγινε viral με περισσότερα από 157.000 views.

Στο βίντεο ο εργαζόμενος ακούγεται να απολαμβάνει το μπάνιο του λέγοντας «είναι σαν να είμαι σε τζακούζι. Περνάω τέλεια».

Το περιστατικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, που απέλυσε όχι μόνο τον συγκεκριμένο εργαζόμενο, αλλά και όλους όσοι ήταν μαζί του στην συγκεκριμένη βάρδια.

«Αυτή η ασυνήθιστη συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και αντιβαίνει στα πρότυπα ασφαλείας, εκπαίδευσης και λειτουργίας. Μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό, όλοι οι εργαζόμενοι της βάρδιας απολύθηκαν και το εστιατόριο απολυμάνθηκε εξ ολοκλήρου. Παράλληλα το κατάστημα ελέγχθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και καμία παραβίαση των κανονισμών δεν αναφέρθηκε», ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η μητρική εταιρεία των Wendy’s.

Ένα είναι βέβαιο πάντως: μετά απ′ ότι συνέβη, θα τρίζουν τα κόκαλα του ιδρυτή των Wendy’s, Ντέιβ Τόμας.

Πηγή: TMZ