ΔΙΕΘΝΕΣ
10/01/2019 21:13 EET

ΗΠΑ: Καθηγητής απολύθηκε γιατί αυνανίστηκε μπροστά στους μαθητές του

Στη σύλληψη ενός αναπληρωτή καθηγητή που σύμφωνα με τους μαθητές του αυνανιζόταν στην τάξη την ώρα του μαθήματος, προχώρησαν οι αρχές του Οχάιο, το πρωί της Τρίτης 8/1.

Σύμφωνα με τοNewsweek, ο 41χρονος Tracey Abraham που δίδασκε στο γυμνάσιο Creekside, πιάστηκε εν ώρα μαθήματος να αυτοϊκανοποιείται ενώπιον των μαθητών του.

«Oι μαθητές παρατήρησαν ύποπτη συμπεριφορά του αναπληρωτή καθηγητή η οποία λάμβανε χώρα πίσω από το γραφείο του, γύρω στις 10.30 το πρωί», αναφέρει η πηγή.

Οι μαθητές ανέφεραν το συμβάν στη διοίκηση του σχολείου η οποία με συνοπτικές διαδικασίας απομάκρυνε τον καθηγητή ανακοινώνοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ο 41χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για προσβολή δημοσίας αιδούς.

Ο πατέρας του, πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα τόνισε πως πρόκειται για παρεξήγηση και πως ο γιος του «ποτέ δεν είχε τέτοια θέματα στη ζωή του».

«Δεν νομίζω πως αυτό που είδαν οι μαθητές είναι αυτό που πραγματικά συνέβη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rick Abraham.

Υπάρχει δικαστική εντολή να μην πλησιάσει κανέναν ανήλικο, ενώ αναμένεται να παραστεί στο δικαστήριο στις 15 Ιανουαρίου

Το βίντεο που «έκαψε» τον καθηγητή, δημοσίευσε μαθητής του, αναφέροντας πως τον παρατήρησε να κάνει κάτι ασυνήθιστο και αποφάσισε να τον βιντεοσκοπήσει. Όταν τον ρώτησε «τι κάνετε εκεί», εκείνος του είπε να κοιτά τη δουλειά του.