ΔΙΕΘΝΕΣ
23/04/2019 14:35 EEST | Updated 23/04/2019 18:42 EEST

ΗΠΑ: Παιδί 5 ετών κάλεσε την Αμεση Δράση γιατί ήθελε να παραγγείλει McDonald's

«Μπορείς να φύγεις τώρα; Η γιαγιά μου θα θυμώσει αν σε δει εδώ».

vosmanius via Getty Images

Πόσες απίστευτες ιστορίες έχουμε ακούσει για κλήσεις που γίνονται στην αστυνομία για τον πιο περίεργο λόγο. Τις πιο χιουμοριστικές κλήσεις βέβαια, τις κάνουν τα μικρά παιδιά που θεωρούν πως το γεγονός ότι κρύωσε το φαγητό τους ή το ότι η τηλεόραση δεν έχει το αγαπημένο τους παιδικό, αποτελεί έκτακτη ανάγκη.

Έτσι και ένα παιδί από τις ΗΠΑ, 5 ετών, κάλεσε το 911 (το δικό μας 100) επειδή ήταν ο μόνος αριθμός που θα καλούσε το το απενεργοποιημένο κινητό. Ο λόγος που τους κάλεσε;

Πεινούσε και ήθελε να παραγγείλει McDonald’s.

Η τηλεφωνήτρια που απάντησε την κλήση δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει αλλά ικανοποίησε την επιθυμία του μικρού μπόμπιρα.

Ένας αστυνομικός έφτασε λίγο αργότερα στο σπίτι του - αφού είχε σταματήσει σε κάποιο McDonald’s για να πάρει φαγητό για τον μικρό- και χτύπησε την πόρτα.

Από ότι φαίνεται ο μικρός, που ονομαζόταν Άιζα, είχε πάρει τηλέφωνο την ώρα που κοιμόταν η γιαγιά του, η οποία ήταν εκείνη που τον πρόσεχε.

«Μπορείς να φύγεις τώρα; Η γιαγιά μου θα θυμώσει αν σε δει εδώ», ήταν η πρώτη αντίδραση του μικρού Άιζα.

Ο Άιζα μπόρεσε να έρθει σε επαφή με την αστυνομία συνδέοντας το απενεργοποιημένο κινητό στο ίντερνετ.

Δεν είναι λίγες οι ασυνήθιστες κλήσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού από την Ιντιάνα που ζήτησε από την τηλεφωνήτρια βοήθεια για μια εργασία. Ένα άλλο παιδί, τους κάλεσε μόλις τελείωσε την χριστουγεννιάτικη ταινία  «Ο Γκριντς» , για να αναφέρει τις ανησυχίες του.

 

Πηγή: USA TODAY