ΔΙΕΘΝΕΣ
15/10/2019 11:13 EEST | Updated 15/10/2019 11:14 EEST

ΗΠΑ: Πίστευε για χρόνια πως η κόρη της ήταν νεκρή - Μετά έλαβε ένα email από τον γιο της

Ενα τεστ DNA άλλαξε τις ζωές τους για πάντα.

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια συγκλονίστηκε όταν έμαθε ότι το μωρό της που νόμιζε ότι πέθανε κατά τη γέννηση είναι ζωντανό.

Γέννησε στα 17 της, και στην αρχή, η μητέρα της της είπε ότι δεν είχε δικαίωμα να κρατήσει το μωρό.

«Την επόμενη μέρα ήρθε και μου είπε ″Το μωρό πέθανε 15 λεπτά μετά τη γέννησή του. Δεν τα κατάφερε, ήταν άρρωστο », είπε η Τίνα Μπεχαράνο.

Εκτοτε και για σχεδόν τρεις δεκαετίες, εκείνη και ο σύζυγός της γιόρταζαν τα γενέθλια του μωρού παρόλο που νόμιζαν ότι αυτό δεν βρισκόταν στη ζωή.

«Είχε πέσει σε μεγάλη κατάθλιψη» λέει ο Ερικ Γκαρντέρε, σύζυγος της Μπεχαράνο.

«Ηταν μια δύσκολη περίοδος κάθε χρόνο»,αναφέρει η ίδια. «Πάθαινα κατάθλιψη, έκλαιγα όλη την ώρα».

Εχοντας εγκαταλείψει εδώ και πολύ καιρό την ελπίδα ότι το παιδί της ήταν ζωντανό, έλαβε ένα email που της άλλαξε τη ζωή.

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε, λέει ότι είμαστε συγγενείς και λέει ότι είσαι η μητέρα μου», ανέφερε το ηλεκτρονικό μήνυμα από τον Κρίστιν, ο οποίος είχε κάνει τεστ DNA και είχε καταφέρει με αυτό τον τρόπο να εντοπίσει τη βιολογική του μητέρα.

Σήμερα, είναι 29 ετών και ζει στο Νιου Τζέρσεϊ με τη σύζυγό του και το μωρό.

Μάλιστα, αντί για κόρη η Μπεχαράνο έχει τώρα γιο.

«Δεν με νοιάζει αν είναι σε μετάβαση, δεν με νοιάζει αν έχει αλλάξει φύλλο. Με νοιάζει που είναι ζωντανό είναι παιδί μου», τονίζει η Μπεχαράνο.

Ο Κριστίν υιοθετήθηκε από μια οικογένεια, πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του και μεγάλωσε στο Λας Βέγκας.

Οι βιολογικοί του γονείς επικοινωνούν μαζί του εδώ και μήνες μαζί του, ανταλλάσσοντας φωτογραφίες και μηνύματα. Σύντομα αναμένεται να συναντηθούν για πρώτη φορά από κοντά μετά τον βίαιο αποχωρισμό τους πρίν από 29 χρόνια.

Πηγή: KMPH 

Sponsored Post